Στέλλα Κονιτοπούλου: «Έκανα παρατήρηση στο σούπερ μάρκετ σε έναν που κόλλησε πάνω μου και μετά ξαναήρθε» (video)

«Στα σούπερ μάρκετ δεν τηρούνται αποστάσεις»!

Must Read

Η Στέλλα Κονιτοπούλου έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την προσφορά της στην παράδοση και στο νησιώτικο τραγούδι, έχοντας διαγράψει τη δική της επαγγελματική πορεία στο χώρο.

Την γνωστή τραγουδίστρια είδαμε να κάνει guest εμφάνιση πρόσφατα, στο show «Your Face Sounds Familiar» και να τραγουδάει στο πλευρό του Θανάση Αλευρά, ο οποίος την υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Γι’ αυτήν την όμορφη και σύντομη συνεργασία που είχαν οι δυο καλλιτέχνες μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια στο ΑΡΤ Fm.

«Ο Θανάσης Αλευράς έχει δουλέψει πολύ, είναι φοβερά ταλαντούχος ηθοποιός, εκπληκτικός άνθρωπος! Και την πρώτη φορά που ερμήνευσε «Το όπου και να πάω χάνομαι» είχα πρόσκληση να πάω στην εκπομπή (Your Face sounds Familiar), αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Δεν το περίμενα ότι θα το καταφέρει γιατί έχει μπάσα φωνή. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το φόρεμα που φορούσε, ήταν τόσο κοντά στο φόρεμα που φορούσα εγώ τότε. Ήταν της μητέρας μου που μου το είχε δανείσει. Φοβερή η παραγωγή του ΑΝΤ1 προσέχει τα πάντα. Δεν κάνει τίποτα μισά» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν πάτησε το κουμπί ο Θανάσης Αλευράς και του βγήκε ότι πρέπει να κάνει εμένα με είχε ψιλό πάρει ο ύπνος και ξύπνησα και φώναζα θα με κάνει ο Θανάσης Αλευράς»

«Ο Θανάσης Αλευράς μου έκανε τεράστια διαφήμιση! Εγώ τότε ήμουν σε μια στάσιμη στιγμή στην καριέρα μου και με το που ερμήνευσε τότε το “όπου και να πάω χάνομαι” ανέβασε στο 1,5 εκ. θεάσεις το τραγούδι. Θα δεις που και τώρα με «Το καμίνι» θα γίνει το ίδιο. Θα το μάθουν οι νέοι», είπε σχετικά με την μίμηση που είχε κάνει ο γνωστός ηθοποιός το 2013.

Αναφορικά με το πως βιώνει την περίοδο που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού, αλλά και το πως διαχειρίζεται τα οικονομικά της, η Στέλλα Κονιτοπούλου απάντησε:

«Κλείνω το πρόγραμμα μου από την προηγούμενη χρονιά. Φέτος αυτό δεν έχει γίνει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Όλος ο κόσμος έχει θέμα όπως εγώ. Όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.

Με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια έχω διαχειριστεί το οικονομικό μου πρόβλημα. Έχω έναν σύζυγο που είναι πάντα δίπλα μου γιατί με στηρίζει οικονομικά και ηθικά. Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ανάγκη να εξωτερικεύσουμε την ψυχή μας, αυτό που νιώθουμε και να γίνουνε ένα με τον κόσμο. Αυτό τώρα έχει κοπεί και νιώθω όταν γίνει αυτό θα γίνει πανικός!

Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Όλο αυτό το διάστημα έχω σκεφτεί αρκετά γιατί είχα χρόνο

Έχω κάνει το κουμάντο μου γιατί δουλεύω από πολύ μικρό κορίτσι. Αλλά όχι να μπορώ να ζήσω για πάντα. Εμείς οι τραγουδιστές του νησιωτικού τραγουδιού δεν πληρωνόμαστε τόσο καλά όσο οι λαϊκοί τραγουδιστές. Οι λαϊκοί τραγουδιστές επειδή φέρνουν περισσότερα λουλούδια κάνει κατάσταση που λέμε. Τα φέρνει για να τα πάρει! Σε εμάς δεν είναι έτσι. Στα πανηγύρια δεν είναι με χαρτούρες όπως παλιά που τα πετούσαν, δεν μπορώ να τα υποστηρίξω πλέον από δύναμη. Δεν μπορώ να τραγουδάω ώρες»

Όσον αφορά το εμβόλιο, η ίδια δεν δηλώνει αρνητική στο να το κάνει.

«Όταν θα έρθει η σειρά μου θα δω αν θα το κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Έχω έναν φόβο το ότι έχει γίνει πολύ γρήγορα. Όμως αν πρέπει να το κάνουμε όλοι θα το κάνω και εγώ για να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας.

Δύναμη χρειάζεται και κουράγιο για να ξεπεράσουν τον κορωνοϊό και να προσέχουν. Πάντα πρόσεχα, αλλά τώρα περισσότερο. Φοράω διπλή μάσκα, έχω μαντηλάκια. Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητό μου απολυμαίνω το τιμόνι μου, τις ταχύτητες», τόνισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε στο σούπερ μάρκετ εν μέσω πανδημίας, που την εξόργισε.

«Στα σούπερ μάρκετ δεν τηρούνται αποστάσεις. Δεν ξέρω βαριούνται οι υπάλληλοι, έχουν κουραστεί; Δεν ξέρω! Ενώ έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις στην ουρά είχε έρθει ένας και είχε κολλήσει πάνω μου. Του έκανα παρατήρηση και μου είπε έχετε δίκιο συγνώμη και μετά πάλι από λίγο ήρθε δίπλα μου. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό; Πρέπει να προσέχουμε. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ποια είμαι, δεν με αναγνωρίζουν με την διπλή μάσκα.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This