Plus size model Κατερίνα Πεφτίτση: «Είχα πάθει κατάθλιψη! Σιχαινόμουν το σώμα μου» (video)

«Για λίγο καιρό έμεινα στο δρόμο. Κοιμόμουν στα παγκάκια», είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Αθήνα, για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Must Read

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο reality ομορφιάς «GNTM 2». Ο λόγος για το Plus size μοντέλο Κατερίνα Πεφτίτση που κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους τέσσερις κριτές.

Το νεαρό μοντέλο κατάγεται από την Κατερίνη, είναι επαγγελματίας make up artist και έχει τελειώσει και υποκριτική.

Για την επαγγελματική της κατάρτιση αλλά και για το όνειρό της να γίνει ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα».

«Είναι το όνειρό μου να κάνω τον κόσμο να γελάω. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είμαι ένα άτομο που πεισμώνει. Πήγα σε Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο που αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Οι γονείς μου στην Πιερία ήθελαν να κάνω κάτι. Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί γιατί ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου που είχαν χωρίσει όταν ήμουν Τετάρτη δημοτικού. Πήγαινα σε σπίτια φίλων μου και ήθελα να νιώσω οικογένεια», είπε αρχικά η νεαρή influencer.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό της, όταν σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα «με μία βαλίτσα και το όνειρό της», όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά.

«Ήρθα στα 18 στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχαμε προστριβές με τη μητέρα μου, γιατί φοβόταν. Δεν ήξερα κανένα. Πέρασα από διάφορα πράγματα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γονείς μου. Για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το νοίκι και για λίγο καιρό έμεινα στο δρόμο. Κοιμόμουν στα παγκάκια. Τελικά δεν πέρασα στο Εθνικό. Η αποτυχία αυτή με πλήγωσε. Μπήκα σε μια άλλη σχολή, σπούδασα και η πρώτη μου παράσταση και κάλεσα τους γονείς μου. Άκουγα τον πατέρα μου που είπε ότι ήμουν εξαιρετική στη γυναίκα του και ένιωσα ότι τα κατάφερα. Ο πατέρας μου είναι αυστηρός γιατί είναι τελειομανής», δήλωσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Αναφορικά με τα κιλά της είπε: «Έπρεπε να προβώ σε επέμβαση άμεσα. Έκανα το χειρουργείο και εκεί ήταν ένα κομβικό σημείο γιατί έπρεπε να μείνω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και σε αναπηρικό αμαξίδιο. Σταμάτησα τελείως την άσκηση. Ήμουν με τα πόδια πάνω και έβλεπα ταινίες. Τότε πήρα κιλά. Είχα πάθει μια κατάθλιψη, είχα βάλει αρκετά κιλά, αισθανόμουν λες και με είχαν τσιμπήσει μέλισσες, σιχαινόμουν το σώμα μου. Είχα βρει μία καλή δουλειά και είπα θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι».

«Ο γιατρός μου είπε δεν πρόκειται να σε χειρουργήσω. Πάλευα μόνη μου να χάσω τα κιλά, δεν τα έχανα και αποφάσισα να αποδεχτώ τον εαυτό μου. Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα που είμαι στον καθρέφτη με τα εσώρουχα και αγκάλιασα τον εαυτό μου. Στην αρχή ντρεπόμουνα να έρθω σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου. Εισέπραττα ρατσισμό και από σχέσεις μου που ήθελαν να με κάνουν μία άλλη. Δεν είχα το σώμα πoυ θα ήθελε ο μέσος άνδρας που βλέπει στα social media. Και με ενοχλούσε μέχρι που αγκάλιασα τον εαυτό μου. Ήμουν κομπλεξική και ήθελα να γίνω κάτι άλλο», είπε στην συνέχεια.

Όσον αφορά το GNTM, η Κατερίνα Πεφτίτση δηλώνει ευγνώμων γι’ αυτήν την ευκαιρία που της δόθηκε, διότι σήμερα μπορεί να δουλεύει ως μοντέλο, καθώς οι άλλες δραστηριότητές της έχουν αναγκαστικά διακοπεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο λόγος για τον οποίο πήγα στο GNTM ήταν για να πάω κόντρα γιατί δεν υπήρχε καμία κοπέλα με παραπάνω κιλά» εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This