Σμαράγδα Καρύδη: «Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα! Ένιωθα αδικημένη» (video)

Όσα είπε για την εμπειρία της με τον κορωνοϊό.

Must Read

Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας περιστατικά σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου, πολλοί ηθοποιοί τάχθηκαν υπέρ των θυμάτων και λίγοι ήταν αυτοί που υποστήριξαν τους θύτες.

Η Σμαράγδα Καρύδη ωστόσο, μέσα από μία ανάρτηση που είχε κάνει στα social media φάνηκε να υποστηρίζει τα θύματα, παρόλα αυτά έδειξε και τη συμπόνια που είχε προς τους θύτες.

Η δημοσίευση της αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις και δέχτηκε επικριτικά σχόλια από τους συναδέλφους της.

Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε τη θέση της μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας:  «Είπα ότι είναι στενάχωρο το πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί. Από την άλλη, είναι ελπιδοφόρο ότι γίνονται καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές. Καλό οι άνθρωποι που φέρθηκαν με εγκληματικό τρόπο να αποκαλυφθούν. Ξέραμε ότι υπάρχουν άσχημες συμπεριφορές αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας το ότι θα έχουν τέτοια εγκλήματα και τέρατα. Μένεις άναυδος με αυτά που ακούγονται. Αυτό είπα στην ανάρτησή μου. Λυπηρό για ανθρώπους που βλέπεις και ξέρεις το πώς τα πάθη τους, η τρέλα τους, ο ναρκισσισμός τους οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Το θέατρο δεν είναι έτσι. Πολύ καλό που τα θύματα μιλάνε. Πρέπει να γίνει οργανωμένα στην κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Το να έχεις βγάλει με κάποιον φωτογραφία δεν σημαίνει πως γνώριζες τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει θυμός και νευρικότητα στα social media, λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης. Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα. Ένιωθα αδικημένη»

Πριν από ένα μήνα περίπου Σμαράγδα Καρύδη, ενώ προετοιμαζόταν για την παρουσίαση του «Celebrity game night», βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η νόσος αυτή φαίνεται να την ταλαιπώρησε αρκετά, αφού είχε αυξημένο πυρετό για 10 μέρες.

«Φοβήθηκα πολύ, τι να πω ψέμματα; Επειδή ήξερα ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μου, ότι είμαι γυναίκα, δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, δεν καπνίζω, παρ’ όλα αυτά δεν ξέρεις πώς θα σου “γυρίσει”, για την 7η-8η ημέρα, δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα και πολύ. Έχασα 3 κιλά, δεν πεινούσα», δήλωσε για το πως βίωσε την εμπειρία της με τον ιό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This