Θανάσης Πατριαρχέας: «Έχω παίξει σε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμουν 5 ευρώ το Σαββατοκύριακο» (video)

Η απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και όσα είπε για την σύζυγό του και την κόρη τους.

Must Read

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» το 2015. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα, τον οποίο απολαμβάνουμε αυτήν την περίοδο στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Ο γνωστός ηθοποιός σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στην ηλικία όμως των 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, γεγονός το οποίο αρχικά δεν ενέκριναν οι γονείς του.

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

«Πέρασα στο Πανεπιστήμιο, σπούδασα ήρθα στην Αθήνα και μπήκα σε ένα θεατρικό εργαστήριο. Όταν έχω σπουδάσει, είμαι σε ένα μεταπτυχιακό, μιλάω τρεις γλώσσες και ενώ δουλεύω, λέω θα τα αφήσω όλα για να ασχοληθώ με αυτό οι γονείς μου έπαθαν ένα σοκ. Ο πατέρας μου όταν είδε ότι αυτό που πραγματικά θέλω είναι αυτό κατάλαβε ότι αυτό είναι το μέλλον μου. Και μετά ήμουν το καμάρι του. Και σου μιλάω για δύσκολα χρόνια. Κάναμε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμασταν 5 ευρώ το Σαββατοκύριακο» είπε χαρακτηριστικά.

Στις αρχές του προηγούμενου χρόνου, ο γοητευτικός ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, την personal trainer Βίβιαν Δράκου, κράτησαν στην αγκαλιά τους το τρίο μέλος της οικογένειάς τους.

Αναφερόμενος στην κόρη του, δήλωσε: «Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτήν τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος σε δύσκολο χώρο, μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό και να βάλει λάθος προτεραιότητες.

Το παιδί μπαίνει πάνω από όλα. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This