Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας. Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίγξετε τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας παράσχουν φιλικά πρόσωπα και δώστε και εσείς εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σας ήταν χρήσιμοι στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό τομέα με συνεργάτες θα σας υπενθυμίσουν ότι έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Επειδή θα υπάρξουν και απρόοπτα σχέδια, μην ανοίγεστε περισσότερο από εκεί που σας παίρνει. Πάνω απ’ όλα προσέξτε και προσπαθήστε να να μην μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά θέματα εξαιτίας της ανυπομονησίας σας. Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές μπορεί να αποδώσει σε πολλά επίπεδα. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούργιες συγκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας περιστοιχίζουν. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τα οικονομικά σχέδιά σας και θα αξιοποιήσετε τα συμφέροντά σας. Προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί να σας δώσει καινούργιες ιδέες για τους επαγγελματικούς στόχους, αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό τομέα σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, γιατί η νοοτροπία και τα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να υπερβάλετε. Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, εξετάζοντας πρώτα τις επιθυμίες σας, έπειτα τις φιλοδοξίες σας και στη συνέχεια τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που θα υπάρχουν στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Κυρίως όμως πρέπει να θέσετε ένα νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούργιες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες εξορμήσεις και τις υπερβολές, μια και δεν θα στερηθείτε έμπνευση ή εύνοια. Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα, προκαλώντας ανατροπές. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις, ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες. Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε σε καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα, παρά τα μεγάλα και εντυπωσιακά, που είναι αβέβαια.

ΖΥΓΟΣ: Ισως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες νέες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες. Θα γεμίσετε διλήμματα, γι’ αυτό εκεί όπου καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε προβάλετε την υγιή υπερηφάνειά σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Παραμερίστε την κτητικότητά σας και δώστε το σύνθημα για μια γρήγορη αξιολόγηση, αλλά και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε. Εφόσον κάνετε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σάς ταλαιπωρούν ακόμα, ωστόσο στη συνέχεια αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα. Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά.
Αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό ολοκληρώνονται, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως αν σας αρέσει ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε. Κρατήστε σταθερά τον ρόλο που σας αρμόζει, ώστε να ξέρετε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι, και έπειτα προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Μη χαθείτε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αλλά σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε ώστε να διατηρήσετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση με τον σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τον με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι αλλαγές σάς αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω. Δεχτείτε τις αλλαγές θετικά, προκειμένου να κερδίσετε από αυτές και να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Συμβιβαστείτε με τα γεγονότα, όποια και αν είναι αυτά, και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως της διαίσθησή σας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικό να εστιάσετε τις φιλοδοξίες σας εκεί όπου φαίνεται ότι θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς. Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα που έως τώρα κρατούσατε για τον εαυτό σας. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, καθώς θα μπλοκάρουν την ψυχική ισορροπία σας. Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας, και κυρίως με διακριτικότητα. Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε σε όλα έναν έλεγχο, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί να αντεπεξέλθετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στον σύντροφό σας και να θυμάστε πως αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε στη σχέση σας δεν είναι απαραίτητα σωστά. Μερικές φορές μπορεί να καταστρέψουν ό,τι με κόπο έχετε χτίσει. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, βρείτε έναν άλλο τρόπο, με τον οποίο θα συμφωνεί και το έτερόν σας ήμισυ, ώστε να μην προκαλούνται εντάσεις, καβγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα ήταν άσχημο να σχηματίσει για εσάς μια εικόνα που σαφώς δεν σας αντιπροσωπεύει. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να διαταράξετε τη σταθερότητα της σχέσης σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This