Κατερίνα Λέχου: «Συγκατοικήσαμε με τον Μάνο 3 μήνες μετά τον γάμο μας» (video)

Must Read

Στον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, στον γάμο τους αλλά και στις αμέτρητες καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου έκανε αναφορά η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός γνώρισε τον αγαπημένο της σε μια «στιγμή ωριμότητας», όπως την χαρακτήρισε. «Όταν είναι το σωστό πρόσωπο σε βοηθάει να ανθήσεις. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Δεν μείναμε μαζί όταν παντρευτήκαμε. Εγώ δεν είμαι υπέρ της συγκατοίκησης, απλά έκανα κάτι εργασίες στο σπίτι και έμεινα 3 μήνες στο δικό του. Η καραντίνα ήταν μεγάλο συν για τη σχέση, βλέπεις πολλά πράγματα και προς το καλύτερο. Είναι συμβατός άνθρωπος στο μόνο που διαφέρουμε είναι στο θέμα φαγητού. Το τι θα φάμε κάθε μέρα άρχισε να γίνεται ψυχοφθόρο όμως το λύσαμε κι αυτό» εξήγησε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, τονίζοντας πως εν μέσω καραντίνας, εκείνο που της λείπει πολύ είναι να πάει σε ένα εστιατόριο. «Πιστεύω πολύ στη δουλειά της κανονικότητας της εργασίας» είπε.

«Μόνο με τον Μάνο συζήτησα ότι θα μιλήσω δημόσια»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην «βροχή» από καταγγελίες που έχουν δει το φως τον τελευταίο καιρό, από τον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην προσωπική της εμπειρία.

«Αισθάνθηκα ότι αυτός ο δρόμος είναι μακρύς. Ξεκίνησε με κάποιο τρόπο και αισθάνθηκα ότι και εγώ είμαι ένας κρίκο μιας αλυσίδας. Δεν έχει μείνει κάτι μέσα μου, τα έχω διαχειριστεί αυτά τα θέματα. Μόνο με τον Μάνο συζήτησα ότι θα μιλήσω δημόσια. Μου είπε ‘εγώ είμαι δίπλα σου’… Μετά τη Ζέτα Δούκα, μου πήρε μία εβδομάδα να αποφασίσω να μιλήσω δημόσια» είπε.

Μάλιστα, τόνισε πως σήμερα συντελείται μία αλλαγή εποχής. «Ήμουν 35 όταν βίωσα άσχημες καταστάσεις και δεν ήξερα ότι ήταν και παραβατικές. Πρέπει να θεσμοθετηθεί, πρέπει να εμπεδωθεί, να το χωνέψουμε. Θέλουμε χρόνο γι’ αυτό. Αν υπάρχει ένα καλό είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο για τα παιδιά που έρχονται. 15 χρόνια μετά συνειδητοποίησα τι ήταν αυτό που βίωσα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This