Μαρία Κορινθίου: «Η ομορφιά μου, μου έχει κλείσει πόρτες» (video)

Τα εμπόδια που συνάντησε λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, η γνώμη της για τις live streaming παραστάσεις και το φλερτ με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου θεωρείται αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες ηθοποιούς. Παρόλα αυτά η ομορφιά της δεν αποτέλεσε εισιτήριο για την καριέρα της. Αντίθετα, της έκλεισε πολλές πόρτες.

Για το τίμημα της ομορφιάς που της είχε κλείσει στο παρελθόν πολλές επαγγελματικές πόρτες, μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up», αποκαλύπτοντας τα εμπόδια που συνάντησε λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

«Η ομορφιά μου μού έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς! Όταν λειτουργείς ως μονάδα σε αυτό το χώρο από τα 24 και δεν σε βοηθάει κανένας, ούτε έχεις πλάτες, ούτε γλείφεις, ούτε είσαι σε κλίκες το πληρώνεις το τίμημα και πάρα πολύ ακριβά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις παραστάσεις live streaming που πραγματοποιούν πολλοί συνάδελφοι της.

«Θεωρώ το live streaming είναι απλά έσχατη ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους. Και μένα μου είπαν να κάνω το Jordan live streaming αλλά αρνήθηκα. Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα. Αν θεωρούσα ότι έκανα κάτι λάθος, έφευγα. Θα μπορούσα να είχα κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενη στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2010, αποκάλυψε ότι έπρεπε να την κυνηγήσει πολύ μέχρι να γίνουν ζευγάρι.

«Για τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εγώ ήμουν πιο δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ! Είμαι και τέτοιος άνθρωπος εγώ. Με έβαλε στη διαδικασία να μου γυρίσει το κεφάλι, να τον κοιτάξω από πάνω μέχρι κάτω και να πω ότι ίσως και αξίζει», δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This