Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη απαντάει για το ροζ βίντεο που διέρρευσε εν αγνοία της (video)

«Συνέβη 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου».

Must Read

Σάλος είχε δημιουργηθεί με το ροζ βίντεο που φαίνεται να πρωταγωνιστεί η πρώην παίκτρια του «MasterChef» Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, το οποίο κυκλοφόρησε εν αγνοία της.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «You» εξέφρασε τη στεναχώρια της που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

«Το έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό και με έριξε πολύ συναισθηματικά. Συνέβη 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το έχω αφήσει πίσω όλο αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγο καιρό υπήρχαν φήμες ότι η γνωστή σεφ είχε χωρίσει με τον σύντροφό της Απόστολο Γεραμάνη, ωστόσο η ίδια διέψευσε αυτές τις φήμες μέσα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«❤Είσαι πάντα εκεί…Περασαμε πολλα Αλλά πάντα μαζί…Όχι ότι χρειάζεται αλλά να η απάντηση μου αν χωρίσαμε ή όχι.. Σε αγαπώ Πάντα..» είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδευε κοινές τους φωτογραφίες.

Αναφορικά με τον επίμαχο γάμο τους απάντησε: «Όταν ο Απόστολος μου έδωσε το μονόπετρο ντρεπόταν. Θέλουμε ο γάμος μας να γίνει στις αρχές του χειμώνα για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πανδημίας».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι παρακολουθεί το φετινό MasterChef και ότι οι παίκτες που υποστηρίζει η Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This