Μάρκος Σεφερλής: «Δεν είχα ποτέ κατάθλιψη! Στην κηδεία του πατέρα μου τους έκανα να γελάνε» (video)

Ο γνωστός κωμικός μιλάει πρώτη φορά για το παντοπωλείο που δημιούργησε, με σκοπό να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Must Read

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ηθοποιός ο οποίος αποτελεί μία κατηγορία από μόνος του. έχει σημειώσει Μεγάλη επιτυχία στο θέατρο καθώς χαρίζει στιγμές απείρου κάλλους με τις επιθεωρήσεις του.

Το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο το έκανε το 1988 στην ΕΡΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996. Έκτοτε συμμετείχε και σε διάφορα άλλα τηλεοπτικά project τα οποία σημείωσαν Μεγάλη επιτυχία. η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο παιχνίδι ραντεβού το οποίο προβλήθηκε την περίοδο 2015 με 2017 στο SΤΑR. ο γνωστός κωμικός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα και φέτος επέστρεψε δυναμικά στο κανάλι του ΑΝΤ1 με το νέο τηλεπαιχνίδι «5×5».

Ο Μάρκος Σεφερλής χθες το βράδυ κάθισε απέναντι από το Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, αλλά και για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Η συζήτηση όμως απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, Σωτήρη.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς έμαθε για το χαμό του πατέρα του όταν εκείνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» που παρουσίαζε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι στις δύσκολες στιγμές της ζωής του βάζει πάντα μπροστά το χιούμορ, ως άμυνα.

«Δεν έχω πέσει σε κατάθλιψη ποτέ. Το χιούμορ είναι η άμυνα μου. Στην κηδεία του πατέρα μου τους έκανα να γελάνε. Είμαι άνθρωπος που θέλω να ζω την επιτυχία και την αποτυχία μου. Είμαι καλεσμένος σε δική σου εκπομπή και χορεύω με τη Βογιατζάκη τραγούδι του Ρουβά. Και με ενημερώνουν ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο γιατί ο μπαμπάς σου δεν είναι καλά. Με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον προλαβαίνω. Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν. Εκείνη την ώρα έκανα πλάκα στο συνεργάτη σου. Πληγώθηκα στεναχωρήθηκα αλλά αντέδρασα έτσι. Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πολύ καλή. Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έδιναν χρήματα και όταν ερχόταν να με δει, πάντα έκλαιγε γιατί καταλάβαινε ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Παρ΄ ότι ήταν αμόρφωτοι άνθρωποι οι γονείς μου μας έδωσαν αξίες», τόνισε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να ανοίξει ένα παντοπωλείο, από το οποίο θα προσφέρει δωρεάν φαγητό, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη

«Άνοιξα ένα παντοπωλείο που ονομάζεται “Πλάι σου” γιατί ήθελα να είμαι δίπλα σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δέχθηκα μηνύματα από δεκάδες ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν. Εγώ νοίκιασα το χώρο και θα προσλάβω ανρθώπους. Τις οικογένειες που θα παίρνουν τα τρόφιμα θα τις επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες», είπε χαρακτηριστικά, γι’ αυτήν την σπουδαία κίνηση.

Τέλος ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το χώρο του θεάτρου, λέγοντας ότι το θέατρο πρέπει να κλείνει πληγές και όχι να ανοίγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This