Αιχμηρός ο Χρίστος Αντωνιάδης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι πρήχτης! Πίστευα ότι θα είχε αλλάξει αλλά δεν…» (video)

«Είχα την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου!»

Must Read

Το Survivor κατέχει αδιαμφισβήτητα στην πρωτιά της τηλεθέασης. Ένα από τα άτομα που συμβάλλουν σε αυτή την επιτυχία είναι ο Τριαντάφυλλος.

H συμπεριφορά του παίκτη της κόκκινης ομάδας έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό ποικίλες αντιδράσεις. Πολλοί είναι αυτοί που τον αντιπαθούν, αλλά και άλλοι τόσοι είναι αυτοί που τον συμπαθούν.

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται να συγκαταλέγεται και ο συνάδελφός του, Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον παίκτη του reality επιβίωσης και αποκάλυψε την δυσάρεστη εμπειρία που είχε μαζί του.

«Αυτά που έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο είναι πριν από πολλά χρόνια. Απλώς έχω την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου τότε στα ξεκινήματα, έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει και λέει και λέει. Και κάποια στιγμή λες “τι καλό παιδί είναι αυτό” και μετά μαθαίνεις ότι έχει πει κάτι πολύ αρνητικό για σένα. Και εκεί τα παίρνεις. Τα τσουγκρίσαμε τότε. Πίστευα ότι με τα χρόνια που περνάνε θα έχει λίγο αλλάξει, θα έχει λίγο ωριμάσει, θα έχει ανέβει αλλά από ό,τι φαίνεται δεν…», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν γινόταν από σκοπιμότητα. Δεν σκέφτεται όταν μιλάει, είναι λίγο πρήχτης. Κι αυτό εκνευρίζει τον κόσμο. Άλλο αυτό, και άλλο ότι ξαφνικά τρώνε όλοι μαζί και δεν του δίνουν να φάει. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Βλέπουμε έναν άνθρωπο μόνο του και οι άλλοι χασκογελούν. Ό,τι κι αν έχει κάνει, τον θυματοποιούν. Αυτά είναι γελοιότητες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This