Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Αιχμηρός ο Χρίστος Αντωνιάδης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι πρήχτης! Πίστευα ότι θα είχε αλλάξει αλλά δεν…» (video)

«Είχα την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου!»

Το Survivor κατέχει αδιαμφισβήτητα στην πρωτιά της τηλεθέασης. Ένα από τα άτομα που συμβάλλουν σε αυτή την επιτυχία είναι ο Τριαντάφυλλος.

H συμπεριφορά του παίκτη της κόκκινης ομάδας έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό ποικίλες αντιδράσεις. Πολλοί είναι αυτοί που τον αντιπαθούν, αλλά και άλλοι τόσοι είναι αυτοί που τον συμπαθούν.

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται να συγκαταλέγεται και ο συνάδελφός του, Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον παίκτη του reality επιβίωσης και αποκάλυψε την δυσάρεστη εμπειρία που είχε μαζί του.

«Αυτά που έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο είναι πριν από πολλά χρόνια. Απλώς έχω την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου τότε στα ξεκινήματα, έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει και λέει και λέει. Και κάποια στιγμή λες “τι καλό παιδί είναι αυτό” και μετά μαθαίνεις ότι έχει πει κάτι πολύ αρνητικό για σένα. Και εκεί τα παίρνεις. Τα τσουγκρίσαμε τότε. Πίστευα ότι με τα χρόνια που περνάνε θα έχει λίγο αλλάξει, θα έχει λίγο ωριμάσει, θα έχει ανέβει αλλά από ό,τι φαίνεται δεν…», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν γινόταν από σκοπιμότητα. Δεν σκέφτεται όταν μιλάει, είναι λίγο πρήχτης. Κι αυτό εκνευρίζει τον κόσμο. Άλλο αυτό, και άλλο ότι ξαφνικά τρώνε όλοι μαζί και δεν του δίνουν να φάει. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Βλέπουμε έναν άνθρωπο μόνο του και οι άλλοι χασκογελούν. Ό,τι κι αν έχει κάνει, τον θυματοποιούν. Αυτά είναι γελοιότητες»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ