Πυρά από τη Σάντρα Βουτσά για τους πίνακες της κληρονομιάς: «Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά» (video)

Η πρωτότοκη κόρη του Βουτσά καταγγέλλει ότι η Θεανώ Παπασπύρου αρνείται να δώσει τη συλλογή με τα έργα τέχνης

Must Read

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πρωτότοκη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα και τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου η οποία διατηρεί μια μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης, τα οποία είχε συγκεντρώσει ο μεγάλος ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Ο Κώστας Βουτσάς που λάτρευε την τέχνη, είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 30 έργα τέχνης, μεταξύ των οποίων πίνακες μεγάλων ζωγράφων. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Σάντρα Βουτσά, καταγγέλλει ότι η συλλογή παρά την επιθυμία του ίδιου να παραχωρηθεί στα παιδιά του, βρίσκεται στην κατοχή της Θεανώς Παπασπύρου, την δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά με την οποία απέκτησε την δεύτερη κόρη του, Θεοδώρα.

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου

«Ενώ είχε πάρει τους πίνακες για να τους φυλάξει και να τους δώσει στη συνέχεια στα παιδιά του, τώρα δεν τους δίνει. Λέει ότι είναι δικοί της» δήλωσε στην εκπομπή. Σύμφωνα με τη Σάντρα Βουτσά, η πρώην σύζυγος του πατέρα της διαμήνυε ότι θα μοιράσει τα έργα τέχνης στα παιδιά τους, όμως τώρα αρνείται.

Με τις τρεις κόρες του

«Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι ήταν επιθυμία του πατέρα της να δοθούν τα έργα τέχνης στα παιδιά του. Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος εξέφραζε διαρκώς την επιθυμία του να αφήσει στα παιδιά του τη μεγάλη συλλογή αξίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This