Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο ίδιο σπίτι» (video)

«Ο πατέρας μου είχε δύο γυναίκες και ο παππούς μου εννιά.»

Must Read

Έχει καταγωγή από την Νιγηρία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor.

Η «γαζέλα της Μυκόνου» όπως την χαρακτηρίζουν στο νησί των ανέμων, εργάζεται ως δημοσιογράφος έχοντας αποσπάσει δηλώσεις από Έλληνες και ξένους celebrities στα Ματογιάννια, παράλληλα όμως τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από το reality επιβίωσης, στους συμπαίκτες της, στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε σε μικρή ηλικία αλλά και στην ιδιαίτερη οικογένειά της, καθώς μεγάλωσε, όπως λέει και η ίδια χαρακτηριστικά, με δύο μητέρες.

«Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο σπίτι. Ήταν περίεργο να βλέπω το μπαμπά μου ανάμεσα στη μητριά μου και τη μαμά μου. Δεν συμπάθησα ποτέ την μητριά μου.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών. Έκανα κοτσιδάκια στα κομμωτήρια. Είχα βγάλει πολλά λεφτά από τα κοτσιδάκια. Δούλεψα σε μπαρ. Ήμουν δέκα χρόνια τη νύχτα και ήταν η καλύτερη σχολή. Μου έμαθε τη ζωή. Πως να βλέπω τους ανθρώπους το πρωί και πώς το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This