Κώστας Γρίμπιλας: «Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν οδυνηροί! O γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά»

«Για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ…»

Must Read

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας έγινε ευρύτερα γνωστός τον Αύγουστο του 2008 όταν ο Ντουζόν Ζάμιτ, ένα νεαρό παιδί από την Αυστραλία, είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο και ξεψύχησε έπειτα από επίθεση που δέχτηκε. Τότε ο πατέρας του παιδιού αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του γιου του στον Κώστας Γρίμπιλας που έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια. Ο δημοσιογράφος που ζει πλέον μόνιμα στην Αυστραλία, δέχτηκε αυτό το σπουδαίο δώρο ζωής και σώθηκε.

Δυστυχώς, όμως η μοίρα του έπαιξε ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι και το 2013 έφυγε από τη ζωή η 9 μηνών κόρη του, μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Η τύχη όμως του χαμογέλασε και μετά από τρία χρόνια η σύζυγός του Πόπη έφερε στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, τον Εμμανουήλ και τη Στεφανία, ενώ δύο χρόνια μετά γεννήθηκε και το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Αναστασία – Χριστίνα.

Μία ακόμη όμως δύσκολη δοκιμασία έρχεται να αντιμετώπισει ο Κώστας Γρίμπιλας, καθώς εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει χωρίσει από τη σύζυγό του και συνοδοιπόρο του όλα αυτά τα χρόνια, με την οποία πέρασε εύκολες και δύσκολες στιγμές.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον δημοσιογράφο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο Κώστας γρίμπιλας με αφορμή τα γενέθλια του, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους και αποκάλυψε ότι περνάει μία από τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This