Το σαρδάμ της Στικούδη για την αντίπαλό της στην παρουσίαση του νέου κύκλου τού «My Style Rocks»

Τι Ταραμπάνκο, τι... ταμπάσκο

Must Read

Τι Ταραμπάνκο, τι… ταμπάσκο

Επικό! Η Κατερίνα Στικούδη μπέρδεψε την Κάτια Ταραμπάνκο με το… ταμπάσκο! Η αλήθεια είναι πως και τα δύο… καίνε!

Όπως έγραψε η «Espresso» πριν από λίγες ημέρες, οι δύο σούπερ sexy παρουσίες της εγχώριας showbiz είναι… προτεινόμενες για την παρουσίαση του νέου κύκλου τού «My Style Rocks» που θα δούμε από το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη.

Η Ταραμπάνκο έγινε γνωστή από το «GNTM», ενώ τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο «Survivor». Η Στικούδη, από την άλλη μεριά, και στο φετινό «YFSF»… σαρώνει, και στην παρουσίαση του προηγούμενου κύκλου του «My Style Rocks» τα πήγε περίφημα.

Πρόσφατα, ωστόσο, που η Κατερίνα ρωτήθηκε σχετικά με την Κάτια από την κάμερα του Star, υπέπεσε σε γκάφα. «Έρχεται η Κάτια Ταραμπάνκο;» ρώτησε ο ρεπόρτερ, με την τραγουδίστρια να αναρωτιέται: «Ταμπάσκο;» Στη συνέχεια, αφού κατάλαβε τι είχε πει, η Κατερίνα έπλεξε το εγκώμιο της Κάτιας, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει ακόμη κάτι για το «My Style Rocks».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This