Θεοφανία Παπαθωμά: H φωτογραφία με την αδερφή της 20 χρόνια μετά που την συγκίνησε (video)

Οι δύο αδερφές φωτογραφήθηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο 20 χρόνια μετά.

Must Read

Μία φωτογραφία με τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν αρκετή για να νιώσει νοσταλγία για τα όμορφα χρόνια που πέρασαν και να της φέρουν στα μάτια δάκρυα χαράς.

Ο λόγος για τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου «Η φωτογραφία της ζωής μου» και μαζί με την αδερφή της, Χριστίνα έκαναν αναπαράσταση μία φωτογραφία από τα γενέθλια της.

Η αγαπημένη Βιολέτα από τις «Άγριες Μέλισσες», φωτογραφήθηκε με την αδερφή της 20 χρόνια μετά, ποζάροντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και φορώντας τα ίδια ρούχα.

Η ομοιότητα των δυο φωτογραφιών ήταν εκπληκτική και η συγκίνησή της ηθοποιού μεγάλη, γεγονός το οποίο δεν μπόρεσε να κρύψει.

«Ήμασταν πολύ δεμένες. Εκτός από αδελφή μου είναι και η καλύτερή μου φίλη. Μέναμε πολλά χρόνια μαζί» είπε η ηθοποιός με την αδελφή της να αναφέρει: «Με πρόσεχε πάντα πολύ αλλά τώρα την προσέχω και εγώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This