Κυριακή 16/5/2021

Κάτια Ζυγούλη για την σχέση της με τον Σάκη: «Έχουμε σκαμπανεβάσματα! Δε γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα»

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz θεωρείται η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά. Μετά από 18 χρόνια σχέσης και τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.

Το γνωστό μοντέλο και ο διάσημος τραγουδιστής έχουν δημιουργήσει μία όμορφη εξαμελής οικογένεια. Η Κάτια Ζυγούλη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα παιδιά της και τον σύζυγό της και κυρίως στην καθημερινότητα της ως μητέρα.

Το δημοφιλής μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους αλλά και για τον Σάκη Ρουβά και συγκεκριμένα για τα στοιχεία του χαρακτήρα τους που θαυμάζουν ο ένας στον άλλον και που τους κρατάει αγαπημένους.

Δείτε επίσης: Κάτια Ζυγούλη: «Έχω περάσει περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα» (video)

Στα παιδιά σου βλέπεις χαρακτηριστικά που σε κάνουν να πεις “αυτό είναι Κάτια” ή “αυτό είναι Σάκης”;

Nαι. Ωστόσο αν πω για ένα στοιχείο τους “α, αυτό είναι Σάκης”, μετά από δυο λεπτά που θα το ξανασκεφτώ, θα καταλάβω ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έχουμε και οι δυο.

Έχουν απομυθοποιήσει το γεγονός της αναγνωρισιμότητας των γονιών τους;

Επειδή έχω τέσσερα παιδιά και παρακολουθώ το μοτίβο, περνούν μια φάση δυο χρόνων κατά την οποία όλο αυτό το κάνουν πολύ μεγάλο, το θαυμάζουν υπέρμετρα και μετά το αποδομούν σταδιακά. Οπότε υπάρχει ελπίδα.

Πόσο ερωτευμένη νιώθεις με τον Σάκη;

Είμαστε ερωτευμένοι. Πιστεύω όμως ότι και αυτό έχει σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Δε γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα, είναι μια διαδικασία κατά την οποία αυτό το συναίσθημα φουντώνει, το χάνουμε και μετά το ξαναβρίσκουμε. Είμαστε πολλά χρόνια με τον Σάκη και μου αρέσει που υπάρχει ακόμη αυτό το πάνω – κάτω μεταξύ μας.

Δείτε επίσης: Κάτια Ζυγούλη: «Δεν ζηλεύω τον Σάκη! Χαίρομαι που τον θέλουν όλες» (video)

Τι θεωρείς ότι αγαπά σε εσένα;

Ίσως το αίσθημα ασφάλειας που του προσφέρω. Είμαι της γνώμης ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός και να ανθίσει μέσα από την αποδοχή και την ασφάλεια.

Εσύ τι θαυμάζεις στον Σάκη;

To ότι δεν σταματά ποτέ να θέλει να μαθαίνει. Η δίψα του για μάθηση είναι πραγματικά τεράστια. Επίσης, λατρεύω το πως μεταμορφώνεται από ένα ευαίσθητο παιδί σε έναν άντρα που μπορείς να στηριχθείς και να πεις: “Πάμε. Ό,τι θες θα το καταφέρουμε”. Έχει αυτές τις αλλαγές που μου αρέσουν πολύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ