Δευτέρα 17/5/2021

Κάτια Ζυγούλη: «Έχω περάσει περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα» (video)

«Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση»

Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα αλλά και εντυπωσιακά μοντέλα της χώρας μας, η οποία μάλιστα είχε περπατήσει στις εγχώριες αλλά και στις διεθνείς πασαρέλες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία αποφάσισε να απαρνηθεί το χώρο του μόντελινγκ, καθώς έχει δώσει προτεραιότητα στο σύζυγό της Σάκη Ρουβά αλλά και στα τέσσερα τους παιδιά.

Δείτε επίσης: Κάτια Ζυγούλη: «Δεν ζηλεύω τον Σάκη! Χαίρομαι που τον θέλουν όλες» (video)

Το πρώην μοντέλο που σε κάθε εμφάνιση της κεντρίζει τα βλέμματα λόγω της αστείρευτης ομορφιάς της, μιλώντας στην εκπομπή «Love it», παραδέχτηκε ότι υπήρξαν περίοδοι στο παρελθόν που λόγω της καθημερινότητας με τα παιδιά, είχε παραμελήσει τον εαυτό της.

«Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα. Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ», είπε χαρακτηριστικά στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Κάτια Ζυγούλη αν και είναι δημόσιο πρόσωπο, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι είχε «έναν φόβο ως προς την έκθεση», ωστόσο η ίδια φαίνεται να νικάει αυτή τη φοβία, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται τόσο με την ενεργή παρουσία της στα social media, όσο και με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις .

«Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση και σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο τρόπο, ότι αυτά που απασχολούν τον κόσμο εκεί έξω είναι και οι δικές μου αγωνίες», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ