Δευτέρα 17/5/2021

Ησαΐας Ματιάμπα: «Δεν θα μας απασχολήσει καθόλου αν ο γιος μας είναι ομοφυλόφιλος»

«Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένος άνθρωπος»!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει κάνει κατά καιρούς πολύ πετυχημένες εμφανίσεις όπου έχει ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια του. O ίδιος μάλιστα έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, αφού έχει συμμετάσχει σε πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις.

Αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο φαντασμαγορικό show «Your Face Sounds Familiar», όπου με τις μιμήσεις του καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

O ταλαντούχος ερμηνευτής το 2017 ερωτεύτηκε τη Βασιλική Kαλανιώτη και ένα χρόνο μετά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι τον Ηρακλή.

Για τη σχέση που έχει με τον γιο του αλλά και για τις προσδοκίες που έχει για αυτόν, μιλάει ο αγαπημένος τραγουδιστής στο περιοδικό «Hello», δηλώνοντας πως το μόνο μέλημα του είναι να είναι ο γιος του ευτυχισμένος.

«Ο Ηρακλής έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βέβαια συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς έχουμε την εξής επιθυμία: να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλύτερους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Λύγισε ο Ησαΐας Ματιάμπα για την απώλεια του πατέρα του και που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εγγονό του (video)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι ο γιος του ομοφυλόφιλος και στο πως θα το διαχειριστεί.

«Είναι κάτι το οποίο συζητάμε που και που με τη Βασιλική και είμαστε και οι δύο στην ίδια γραμμή. Δεν θα μας απασχολήσει καθόλου. Γι’ αυτό τονίζω ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. Με ενδιαφέρει να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και όχι αν θα του βάλουν μια ταμπέλα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένος άνθρωπος», είπε με ειλικρίνεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ