Σάββατο 8/5/2021

Λίτσα Γιαγκούση: «Με τον Χρήστο Δάντη για 10 χρόνια δεν λέγαμε ούτε καλημέρα» (video)

«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο»

Η Λίτσα Γιαγκούση από πολύ μικρή εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

H γνωστή τραγουδίστρια είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του 1990, κυρίως με το τραγούδι που είχε τίτλο «Όταν βλέπω αεροπλάνο». Η ίδια μάλιστα έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

H κάμερα της εκπομπής «Pop Up» συνάντησε τη γνωστή ερμηνεύτρια και μίλησε για την εποχή που βρισκόταν στο peak της καριέρας της.

«Είχα κλείσει συνεργασία σε μαγαζί και τελευταία στιγμή δεν με πήραν. Είχα μείνει ένα χειμώνα χωρίς δουλειά», είπε για την συνεργασία που τελείωσε πριν καν ξεκινήσει.

Όσον αφορά τα χρηματικά ποσά που περάσανε από τα χέρια της τη χρυσή εποχή, δήλωσε πως: «Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Δεν έχω πλησιάσει καν τα τρελά ποσά που έχω ακούσει ότι έπαιρναν τις χρυσές εποχές. Αλλά πληρωνόμουν καλά!»

«Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί», είπε για τον σύντροφό της Μανώλη.

Η Λίτσα Γιαγκούση, ωστόσο έχει στο ενεργητικό της έναν γάμο με τον εξίσου τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1989 και ο γάμος τους διήρκησε πέντε χρόνια.

Αναφορικά με τον χωρισμό τους δήλωσε: «Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ