Λίτσα Γιαγκούση: «Με τον Χρήστο Δάντη για 10 χρόνια δεν λέγαμε ούτε καλημέρα» (video)

«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο»

Must Read

Η Λίτσα Γιαγκούση από πολύ μικρή εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

H γνωστή τραγουδίστρια είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του 1990, κυρίως με το τραγούδι που είχε τίτλο «Όταν βλέπω αεροπλάνο». Η ίδια μάλιστα έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

H κάμερα της εκπομπής «Pop Up» συνάντησε τη γνωστή ερμηνεύτρια και μίλησε για την εποχή που βρισκόταν στο peak της καριέρας της.

«Είχα κλείσει συνεργασία σε μαγαζί και τελευταία στιγμή δεν με πήραν. Είχα μείνει ένα χειμώνα χωρίς δουλειά», είπε για την συνεργασία που τελείωσε πριν καν ξεκινήσει.

Όσον αφορά τα χρηματικά ποσά που περάσανε από τα χέρια της τη χρυσή εποχή, δήλωσε πως: «Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Δεν έχω πλησιάσει καν τα τρελά ποσά που έχω ακούσει ότι έπαιρναν τις χρυσές εποχές. Αλλά πληρωνόμουν καλά!»

«Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί», είπε για τον σύντροφό της Μανώλη.

Η Λίτσα Γιαγκούση, ωστόσο έχει στο ενεργητικό της έναν γάμο με τον εξίσου τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1989 και ο γάμος τους διήρκησε πέντε χρόνια.

Αναφορικά με τον χωρισμό τους δήλωσε: «Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».

https://www.youtube.com/watch?v=WPCP3UtjpgY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This