Ιωάννης Απέργης: «Το αφεντικό μου έλεγε να μη μιλάω αλβανικά ούτε στους Αλβανούς πελάτες» (video)

«Είναι μεγάλο λάθος οι Αλβανοί καλλιτέχνες να κρύβουν την καταγωγή τους».

Must Read

Ο ηθοποιός Ιωάννης Απέργης κατάγεται από την Αλβανία και πρωταγωνιστής στην σειρά «Παρουσιάστε» όπου υποδύεται τον Αλβανό.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει κατά καιρούς για το bullying που έχει υποστεί λόγω της καταγωγής του. Ο ίδιος όμως κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up» αποκάλυψε τον τρόπο με το οποίο διαχειρίστηκε τις υποτιμητικές συμπεριφορές που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

«Πρέπει να βλέπεις μόνο το στόχο, είσαι ένας βράχος που πέφτει και τα παίρνει όλα μαζί του. Έτσι ακριβώς πρέπει να νιώθεις. Είχα γράψει στο ταβάνι “Γιάννη, μπορείς! Είσαι ο καλύτερος”, ήθελα να το βλέπω», είπε αρχικά.

«Σίγουρα με έχουν φάει από δουλειές και ακροάσεις. Αν και οι μισές ακροάσεις είναι ψεύτικες. Εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Έχουν αποφασίσει από πριν ποιους θα πάρουν», είπε αναφορικά με τις δουλειές που έχει χάσει.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες που έχουν καταγωγή από την Αλβανία ντρέπονται να το αποκαλύψουν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι μεγάλο λάθος οι Αλβανοί καλλιτέχνες να κρύβουν την καταγωγή τους, αλλά υπάρχει και μια δικαιολογία. Δηλαδή, αν ήσουν Ιταλός θα έβγαινες να το πεις κατευθείαν; Τι έχει ο Ιταλός και τι δεν έχει ο Αλβανός; Φυσικά και δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος κάποιων ανεγκέφαλων, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Εγώ είμαι άλλο και το δείχνω κάθε μέρα με τη στάση μου προς τους συνανθρώπους μου, με τη δουλειά μου, με την αφοσίωσή μου», είπε και πρόσθεσε:

Δείτε επίσης: Γιάννης Απέργης: «Στην Α΄ Δημοτικού ούρησαν στην τσάντα μου επειδή είμαι Αλβανός» (video)

«Φυσικά και πρέπει να πεις από πού είσαι, δεν είναι ντροπή. Το διαφορετικό πάντα το δείχνουμε με το χέρι, πάντα το κάνουμε στην άκρη, στο περιθώριο. Δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να είμαστε αγαπημένοι σε αυτά τα Βαλκάνια που είναι πάρα πολλές χώρες και πρέπει επιτέλους να γίνει πραγματικότητα το όραμα του Ρήγα Φεραίου, όλοι μαζί. Όταν δούλευα σε ένα μαγαζί στα βόρεια προάστια, το αφεντικό μου μού έλεγε να μη μιλάω αλβανικά ούτε στους Αλβανούς πελάτες».

https://www.youtube.com/watch?v=9yAWrHIpi6w&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This