Λυδία Παπαϊωάννου: «Είχα μια πολύ πρόωρη γέννα! Ο γιος μου γεννήθηκε 1 κιλό και 80 γραμμάρια» (video)

Είχε πάει για πεντικιούρ και τελικά χρειάστηκε να γεννήσει.

Must Read

Τη γνωρίσαμε μέσα από το κανάλι του MAD όπου παρουσίαζε μουσικές εκπομπές, η ίδια όμως είχε υπάρξει αρχισυντάκτρια του περιοδικού Cosmopolitan αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός.

O λόγος για τη Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία εδώ και 10 χρόνια έχει σχέση με τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα, με τον οποίο μάλιστα έχουν πραγματοποιήσει έναν gay γάμο, όπως είχε δηλώσει και η ίδια χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, αφού έκαναν σύμφωνο συμβίωσης.

Το 2018 η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε, καθώς το «χρυσό κορίτσι του MAD» έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά… δες», αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, την οποία μάλιστα κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολύ καιρό.

Η ίδια αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να γεννήσει πρόωρα καθώς, η κύηση της διήρκησε μόνο 7 μήνες, ενώ εξομολογήθηκε πως ο γιος της γεννήθηκε μόνο ένα κιλό.

«Δεν ήταν εννέα μήνες, ήμουν έγκυος για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το ανακάλυψα κάπως αργά, είχα μια πολύ πρόωρη γέννα. Ήμουν επτά μηνών, ήμουν στις 30 εβδομάδες. Είχα πάει να κάνω πεντικιούρ και είχα βάλει τα πόδια μου μέσα στο λεκανάκι, ήταν 10 το πρωί, δεν ένιωθα καλά και με έτρωγε. Παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό και πάω στο μαιευτήριο, που ήταν πολύ κοντά. Κάνουμε τον υπέρηχο, και μας λέει ο γιατρός “πολύ καλά όλα, απλώς γεννάς”. Το παιδί είχε γεννηθεί στη 1.25 η ώρα, το είχαν πάρει. Γεννήθηκε 1 κιλό και 80 γραμμάρια», ανέφερε στην Ζωή Κρονάκη.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This