Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά» (video)

Must Read

Την αποκάλυψη ότι αν της γινόταν δεύτερη φορά πρόταση θα έμπαινε ξανά στην Φάρμα έκανε η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν είχε τη δυνατότητα θα ήθελε να ξαναμπεί στη Φάρμα μιας και έχει πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά που είναι μέσα. Παράλληλα μίλησε για το ειδύλλιο της Κυριακής με τον Ντούπη και ξεκαθάρισε πως και τα δύο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα, ενώ αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Κολλιδά.

«Συμπαθώ πολύ την Ειρήνη, έχει έναν χαρακτήρα που μου ταιριάζει»

Η Σοφία Παυλίδου έκανε αναφορά στην σχέση της με την Ειρήνη, αλλά και σε άλλους παίκτες, τους οποίους θεωρεί παρεξηγημένους από το κοινό.

«Με την Ειρήνη γνωριστήκαμε λίγο πριν κλείσουμε γιατί έκανε τις δημόσιες σχέσεις σε μια παράσταση. Την συμπαθώ πάρα πολύ είναι μια μανούλα και αυτή και φροντίζει τους άλλους και έχει και έναν χαρακτήρα που εμένα τουλάχιστον μου ταιριάζει. Δεν νομίζω ότι το έκανε για να μείνει η Μαρία, ήθελε να πάει στο παιδάκι της… » είπε. Όπως εξήγησε, θα ήθελε να είναι στο παιχνίδι για να επεμβαίνει και να λέει την γνώμη της, καθώς το βρίσκει πολύ δημιουργικό παιχνίδι και για αυτούς που είναι μέσα και για αυτούς που το παρακολουθούν.

«Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά, αλλά θα είχα κάποια προβλήματα γιατί τα αγόρια μου δίνουν πανελλήνιες φέτος και είναι δύσκολο. Ο Βασίλης, η Κυριακή και ο Ντούπης είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά είναι παρεξηγημένα παιδιά. Είναι και ένα παιχνίδι που ο καθένας προσπαθεί να φτάσει στον στόχο του. Μια χαρά έχει καταλάβει η Κυριακή ότι ο Ντούπης είναι ερωτευμένος, αφού τρέχει από πίσω του και οι δύο είναι ερωτευμένοι. Νομίζω ότι όταν μπήκε ο Τάσος η Κυριακή δεν έκατσε μαζί του το βράδυ και εκεί πειράχτηκε ο Ντούπης», κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This