H απάντηση του Γιάννη Κότσιρα στο αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε: «Ε καλά μην ζορίζεστε…» (video)

Ο λόγος που έκανε report στο fan club του.

Must Read

Είναι γεγονός πώς τα social media έχουν γίνει πλέον πόλος έλξης από χρήστες που θέλουν να εκφράσουν τη γνώμη τους, ακόμα και αν αυτή είναι αρνητική, γνωρίζοντας ότι μπορεί να επηρεάσουν τους δέκτες.

Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Κότσιρας έγινε έξαλλος με έναν διαδικτυακό του φίλο, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει απαξιωτικά κάτω από τη φωτογραφία όπου απεικονίζεται εκείνος με καταξιωμένους καλλιτέχνες, με τους οποίους μάλιστα έδωσε μία μουσική συναυλία το περασμένο Σάββατο, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Άντε τώρα να διασκεδάσεις με Κότσιρα. Ούτε με ένα μπουκάλι ουίσκι», ήταν το σχόλιο του διαδικτυακού του φίλου με τον γνωστό τραγουδιστή να μην το αφήνει να περάσει έτσι και να απαντάει το εξής:

«Ε καλά μην ζορίζεστε και πάθετε τίποτα. Σε λίγους μήνες θα ξανανοίξουν τα σκυλάδικα και θα ευχαριστηθείτε με την μουσική που σας αρέσει και σας αξίζει».

Στην συνέχεια το fan club του τραγουδιστή φάνηκε να του επιτίθενται κι έτσι ο Γιάννης Κότσιρας ζήτησε από τον κόσμο να κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο προφίλ.

Δείτε όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This