Επιστρέφει στον πρώην της η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Must Read

Στον πρώην της φαίνεται πως επέστρεψε η Τζένιφερ Λόπεζ, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η πασίγνωση τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Ben Affleck, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές. Σε μία μάλιστα από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Jlo, το οποίο τον μετέφερε στην έπαυλη της. «Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της» αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί φιλικές επαφές με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει μάλιστα ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει «αυθεντικό άνθρωπο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This