Λαμπρή στην Κρήτη για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Must Read

Στην Κρήτη περνάνε τις ημέρες του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, μακρυά από την κλεισούρα της Αθήνας. 

Η ηθοποιός, που έχει πάντα μαζί της την κόρη της, Εύα, έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που περνάει στο νησί. Μπορεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο αυτό την βοηθά να περνάει περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι δυο, μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους που είναι γεμάτη πράσινο και φύση.

Το ζευγάρι είχε περάσει την πρώτη καραντίνα στο νησί

Μάλιστα, η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ είχαν πάει στην Κρήτη και κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας, προκειμένου να αποφύγουν τον συνωστισμό και την επικινδυνότητα στην πόλη.

Τότε μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει: «Ναι αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κρήτη για δύο εβδομάδες γιατί ο άντρας μου έπρεπε να κατέβει για δουλειές και αφού η κόρη μου κάνει τηλεκπαίδευση μπορέσαμε να το κάνουμε. Όσο να πεις εδώ η καραντίνα περνάει λίγο πιο ευχάριστα. Η Κρήτη είναι ένας τόπος μαγικός και αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω ένα μέρος σαν την Κρήτη να νιώθω ότι είναι δικό μου μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι, με έχουν αγκαλιάσει με φοβερό τρόπο. Πέρα από τη δική μου οικογένεια εδώ στην Κρήτη και όλοι οι άνθρωποι όσοι έχω γνωρίσει εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This