Το τραγούδι που ακούστηκε στο δημαρχείο, το σατέν νυφικό και ο στολισμός στον μυστικό γάμο Κεφαλογιάννη – Μάτσα

«Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, της καρδιάς μου η καρδιά»

Must Read

Με λευκό σατέν μεταξωτό φόρεμα, δαντελένια εσάρπα, δημιουργία της ίδιας της νύφης, και παιώνιες σε λευκό, ροζ και κοραλλί στην νυφική ανθοδέσμη, πήρε σάρκα και οστά στις Σπέτσες το χρονικό ενός μυστικού γάμου που ήταν η ευτυχής κατάληξη του love story ανάμεσα στην Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα. Η συγκατοίκησή τους πριν από έξι μήνες το δήλωνε ότι αυτός ο έρωτας όδευε προς τα κουφέτα!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η πρώην υπουργός Τουρισμού και ο διαπρεπής συνθέτης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και σε στενό οικογενειακό κύκλο στο νησί του… Μίνωα, τις Σπέτσες, λίγες ημέρες μετά τα 46α γενέθλια της νύφης. Οι δυο τους περπάτησαν μπαίνοντας στο δημαρχείο των Σπετσών υπό τους ήχους της υπέροχης σύνθεσης του γαμπρού «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, της καρδιάς μου η καρδιά», σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρίας MINOS Μίνωα Μάτσα. Στο πλευρό της Όλγας ήταν η μανούλα της Ελένη και οι δύο μικρότερες αδελφές της Χριστίνα και Δανάη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της νύφης Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, θείος της Όλγας, φυσικά ήταν παρών, ενώ η Χρυσή συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Στο πλευρό του γαμπρού ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας Μάκης Μάτσας, η σύζυγός του Ρούλα, η αδελφή του Μαργαρίτα Μάτσα με τον σύζυγό της Γιώργο Φραγκογιάννη και την κόρη τους Ιρμα. Το σπίτι της οικογένειας Μάτσα, πλάι στη θάλασσα, έγινε το ωραιότερο σκηνικό, ώστε το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ κι ενάμιση χρόνο να γίνει επισήμως οικογένεια.

Το γαμήλιο τραπέζι, λοιπόν, έγινε στο σπίτι του γαμπρού, που ήταν στολισμένο με δεκάδες παιώνιες σε λευκό, ροζ και κοραλλί χρώμα, όπως ήταν και η νυφική ανθοδέσμη. Οι φράουλες στην εντυπωσιακότατη τούρτα έδιναν χρώμα στο κυρίαρχο λευκό. Για μπομπονιέρα η Όλγα διάλεξε μια χειροποίητη κατασκευή, ένα πιάτο ζωγραφισμένο στο χέρι, στολισμένο με ένα τούλινο πουγκί με κουφέτα και τα ονόματα του ζευγαριού με την ημερομηνία του γάμου τους.

Το ευτυχές γεγονός

«Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη τα τρία ταύτα, μείζων δε τούτων η αγάπη (ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη)» έγραψαν και οι δυο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, κάνοντας έτσι γνωστό το ευτυχές γεγονός! «Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες αποκλείεται και ποτέ, τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία της ζωής» είχε πρωτοπεί, μιλώντας για τον έρωτά της με τον Μίνωα, η πρώην υπουργός. Μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική, δεν ήξερε καν ποια ήταν η γυναίκα που έμελλε να μπει στη ζωή του.

«Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Οταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει τη δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες κρύβει ενδιαφέρον» έλεγε η Ολγα Κεφαλογιάννη για την πρώτη τους συνάντηση. Και για τους δυο ο γάμος αυτός είναι ο δεύτερος, αλλά, όπως λέει και το άσμα του έρωτά τους, ο καθένας βρήκε τον άνθρωπό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This