Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Βλάσης Μπονάτσος πήρε τη θέση μου στους “Απαράδεκτους”! Το μετάνιωσα…»

«Ο γιος μου ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει μόνος του»

Must Read

Ο Τάκης Παπαματθαίου έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στην ελληνική τηλεόραση και στο θέατρο, μετρώντας δεκάδες επιτυχίες.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε για τα δεινά των τελευταίων ημερών που έχουν ξεσπάσει στον χώρο του θεάτρου, αποδίδοντας τα στο γεγονός ότι δεν υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

«Είναι πολύ άδικο γιατί ο άλλος έχει πληρώσει δίδακτρα στη σχολή, εργατοώρες», τόνισε ο ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές μάλιστα στα μέση με τέλη της δεκαετίας του 1990, υπήρξε συμπαρουσιαστής της Σοφίας Βόσσου και της Έλντας Πανοπούλου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA «Μεταξύ μας», μέσω της οποίας έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό.

Αναφορικά με την συμμετοχή του στα τηλεοπτικά δρώμενα δήλωσε: «Την τηλεόραση την έκανα για λόγους βιοποριστικούς. Ειδικά τις εκπομπές. Σε πολλές εκπομπές δεν μίλαγα καθόλου. Σαν να έκανα σιωπηρή διαμαρτυρία επειδή δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, τα κουτσομπολίστικα, αλλά είχα συμβόλαιο».

Όσον αφορά τα reality που προβάλλονται κατά καιρούς στις μικρές μας οθόνες, ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε πως δεν τα παρακολουθεί.

«Reality γιατί να δω; Θα μου φτιάξει το κέφι; Θα μου ανεβάσει στην αισθητική, το γούστο; Ούτε το κατηγορώ όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Τη σεζόν 1990-1991 ήταν αφηγητής στην κωμική σειρά «Άγγελος κατά λάθος», εκείνη την περίοδο όμως προβαλλόταν στην τηλεόραση και η πετυχημένη σειρά «Απαράδεκτοι» για την του είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει.

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου είχε κάνει πρόταση για τους Απαράδεκτους. Στη θέση μου πήγε ο Βλάσης Μπονάτσος γιατί είχα υπογράψει συμβόλαιο πιο πριν με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο “Άγγελος κατά λάθος”. Το μετάνιωσα γιατί το γούσταρα πάρα πολύ», είπε με ειλικρίνεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στον γιο του, Ιάσονα Παπαματθαίου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «8 Λέξεις».

«Ο Ιάσωνας δεν ήθελε να φαίνομαι ότι τον βοηθάω. Ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει μόνος του. Το ήθελα σαν πατέρας να έρθει στη σχολή που διδάσκω εγώ, να του πω τα μυστικά αλλά τον καταλαβαίνω, κι εγώ το ίδιο θα έκανα», ανέφερε με περηφάνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This