Στέλιος Κρητικός: «Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους» (video)

«Δεν το βλέπω το Survivor, είναι πολύ σκληρό reality και δεν μου αρέσει.»

Must Read

Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο μετακομίζοντας στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με διάφορες ομάδες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με την υποκριτική. Μερικές από τις πιο γνωστές του συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές είναι στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «L.A.P.D.». Επίσης συνεργάστηκε και με τις τηλεοπτικές εκπομπές «Mega με μία» και «One Mark Show». Τον γνωρίσαμε όμως καλύτερα το 2018 όπου συμμετείχε στο Survivor, όπου κατέκτησε την 16η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά του αλλά και με τα τρία του παιδιά.

Για την σχέση που έχει με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο που είχε με την σύζυγό του, αναφέρθηκε  ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Ξεκίνησα τα βίντεο με τα παιδιά μου για να περάσει η ώρα, αλλά μας αγκάλιασε ο κόσμος και οι εταιρείες. Τώρα κάνουμε διαφημιστικά. Αφιέρωνα διπλό και τριπλό χρόνο στα παιδιά μου από την αρχή του διαζυγίου. Χώρισα με τη μαμά τους, όχι μαζί τους. Με την κόρη μου έχω βρει τον δάσκαλό μου. Κάποτε ο γιος μου, ο Άρης, κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα. Ανατριχιάζω που το θυμάμαι, έσπασα… ρεκόρ κολύμβησης για να τον βγάλω έξω», είπε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσίαση εκπομπών που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Όταν δούλευα στο πρωινό του Mega, μου έλεγαν δημοσιογράφοι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συνεντεύξεις όπως εσύ. Θα το ξαναέκανα με μεγάλη χαρά», δήλωσε.

«Έμενα μαζί με τα δύο μου αδέλφια και τη γιαγιά μας σε 10 τετραγωνικά, ευτυχία», είπε όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια.

Επίσης παραδέχτηκε πως χρειάστηκε να πει όχι σε επαγγελματικές προτάσεις καθώς είχε δεχτεί ανήθικες προτάσεις.

«Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους. Ήθελαν να τους δώσω κάτι ως αντάλλαγμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης και αποκάλυψε πως δεν το παρακολουθεί.

«Δεν το βλέπω το Survivor, είναι πολύ σκληρό reality και δεν μου αρέσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί. Δεν παίρνω θέση για τον χαρακτήρα κανενός γιατί βλέπουμε 1 ώρα το 24ωρο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για μένα. Δεν θα ξαναπήγαινα εύκολα, παρά μόνο για οικονομικούς λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=teBFL_t_phI&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This