O Στράτος Τζώρτζογλου εισέβαλε στο «Πρωινό» σαν σίφουνας: «Η “Φάρμα” πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία» (video)

Η ατάκα που άφησε σύξυλη τη Φαίη Σκορδά!

Must Read

Ο Στράτος Τζώρτζογλου θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του reality «Φάρμα», παρόλα αυτά αποχώρησε το Σάββατο, με τους συμπαίκτες του να μην κρύβουν τη στεναχώρια τους.

 

Η σύζυγος του Σοφία Μαριόλα χάρηκε με την επιστροφή του γνωστού ηθοποιού, γι’ αυτό το λόγο διοργάνωσε ένα πάρτι προς τιμήν του, με λίγους και καλούς φίλους.

«My baby is back! Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι: αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη, η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ!

Ενέπνευσες και απέδειξες ότι η ψυχή δεν έχει ηλικία και όρια… Είσαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλά μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφού φάει καλά (γύρισε – 16 κιλά) και μάθω τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευαν τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός που ξεχώρισε κυρίως για τον χαρακτήρα του αφού βγήκε ουκ ολίγες φορές ο πιο αγαπητός παίκτης στην προτίμηση του κοινού, βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και έκανε μία ιδιαίτερη είσοδο στο πλατό της εκπομπής.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στην Φαίη Σκορδά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία τη Μαριόλα θα παντρευόμουν τη Φαίη», ενώ στην συνέχεια έκανε μία πικάντικη αποκάλυψη όταν τον ρώτησαν για τις γρατζουνιές που έχει στο μπράτσο του.

«Μαριόλα. Αυτά θέλει ο έρωτας να γίνεσαι παρανάλωμα», είπε αφήνοντας σύξυλη την παρουσιάστρια της εκπομπής. 

Δείτε επίσης: Καυτά φιλιά καβάλα σε άλογα για Τζώρτζογλου και Μαριόλα στη Νάξο

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι δηλώνοντας πως δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή για την συμμετοχή του ενώ υποστήριξε πως η «Φάρμα» πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία.

Στην ερώτηση ποιο άτομο του έλειψε περισσότερο τους δύο μήνες που ήταν στο παιχνίδι, εκείνος αναφέρθηκε στην μητέρα του η οποία απεβίωσε το 2020.

«Η μάνα μου μού έλειψε περισσότερο γι’ αυτό και της το αφιέρωσα. Έφυγε 11 Νοεμβρίου γι’ αυτό και ονόμασα την κατσικούλα Ευτυχία, γιατί με τη μάνα μου μεγαλώσαμε μαζί, πεινάσαμε μαζί, ήμασταν συμπολεμιστές… Με ενέπνεε κάθε ημέρα για να μπορέσω να γίνω ηθοποιός, που ήταν το όνειρό μου. Με έμαθε να είμαι άνθρωπος, με έμαθε να αγαπώ, να διεκδικώ στη ζωή. Η μαμά μου όταν με γέννησε ήταν 15. Μεγάλωσα με τη μάνα μου αλλά και με τον πατέρα μου, τον Χρηστάρα. Η μαμά μου όμως ήταν εκείνη που μου καθόρισε τη ζωή. Με ενέπνευσα και της το αφιέρωσα.

Πιστεύω ότι από εκεί που είναι, μπορεί η ψυχή της να πάει πιο πάνω, στο φως. Δεν είναι όλα σκοτάδι, ούτε είναι όλο πουλημένα, ούτε είναι όλα δόξα, λεφτά, μίσος, υπάρχει και αγάπη, ασχέτως κι αν τη φωνάζουμε καμιά φορά, γιατί δεν μας ακούνε. Εγώ συνομιλούσα με τη μάνα μου κάθε ημέρα, γι’ αυτό μπήκα εκεί. Και για να δει ο γιος μου τι σημαίνει να έχεις αξίες, όταν οι άλλοι θεωρητικά είναι πιο δυνατοί. Δεν πειράζει.

Δεν γεννηθήκαμε όλοι για να κρατάμε τσεκούρι. Οι άνθρωποι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό μου έμαθε η μάνα μου και γι’ αυτό έγινα ηθοποιός και αυτό ήθελα να περάσω στο παιδί μου. Ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν υπερήφανος για τον ωραίο αγώνα που έκανα, αυτό έχει σημασία όχι το έπαθλο», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This