Κυριακή 13/6/2021

Σε ακόμη ένα χειρουργείο θα υποβληθεί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

«Αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινά σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”»

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων του 2017 όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης οδηγούσε τη μηχανή του και συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο κάνοντας έναν επικίνδυνο ελιγμό επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης

Από εκείνη την ημέρα ο γνωστός παρουσιαστής ανεβαίνει καθημερινά το δικό του Γολγοθά. Στο πλευρό του όμως βρίσκεται ως φύλακας-άγγελος του, η σύζυγος του Εβελίνα Βαρσάμη.

Στις αρχές Απριλίου μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα πολύ κρίσιμο χειρουργείο στο κεφάλι του, από το οποίο βγήκε νικητής σκορπίζοντας χαμόγελα στην οικογένειά του.

Παράλληλα όμως ο αγαπημένος παρουσιαστής όλο αυτό το διάστημα κάνει φυσικοθεραπείες προκειμένου να βελτιώσει την κίνησή του.

«Φυσικοθεραπεία!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου💪💪🙏🙏!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η σύζυγός του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ακόμη όμως μία επέμβαση φαίνεται πως θα κάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, καθώς η σύζυγο του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι αυτό το Σάββατο θα χειρουργηθεί στα μάτια του προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η όρασή του.

«Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινά σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!», έγραψε γεμάτη αισιοδοξία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ