Η Λίτσα Πατέρα αναλύει την είσοδο του πλανήτη της ευημερίας στο ζώδιο των Ιχθύων

Mα τον Δία, θα έρθουν καλύτερες ημέρες!

Must Read

Ο ευεργέτης Δίας αποφάσισε να αρχίσει να μας στέλνει τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα, γεγονός ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ψυχική υγεία μας αλλά και για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Χθες Παρασκευή ο Δίας εισήλθε στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Δίας στους Ιχθύς νιώθει σαν στο σπίτι του και μπορεί να προσφέρει απλόχερα τα δώρα του, χωρίς να αισθάνεται περιορισμένος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι για την ώρα η… βόλτα του στους Ιχθύς θα είναι σύντομη. Από τα τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στον Υδροχόο λόγω της ανάδρομης πορείας του και θα μπει πλέον επίσημα στους Ιχθύς από τα τέλη του 2021.

Είναι σίγουρο ότι αισθάνεται άνετα, καθώς πρόκειται για τον παλιό κυβερνήτη των Ιχθύων, και μπορεί να εκδηλώσει όλη την ευεργετική δράση του χωρίς εμπόδια. Βέβαια, το πέρασμά του για την ώρα θα είναι σύντομο, καθώς στα τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στον Υδροχόο λόγω ανάδρομης πορείας.

Στα τέλη του 2021 όμως θα κάνει την οριστική είσοδό του στους Ιχθύς, από όπου σύντομα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

Ο Δίας θυμίζουμε πως είναι πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης, της γνώσης και της διδασκαλίας. Συμβολίζει την ηθική που έχουμε μέσα μας. Η τάση του για επέκταση είναι στην ουσία επιθυμία για βελτίωση, η οποία συμβαδίζει με την υλική και την πνευματική εξέλιξη του ατόμου.

Αυτά που σίγουρα επεκτείνει μέσα μας είναι η συμπόνια και η ενσυναίσθηση. Μπορούμε, με λίγα λόγια, να «μπούμε στα παπούτσια του άλλου» και να καταλάβουμε τι τον βασανίζει, νιώθοντας την ανάγκη να τον βοηθήσουμε.

Πνευματικότητα

Η παρουσία του στο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο είναι ζώδιο που προκρίνει τη διαίσθηση, θα διευρύνει την πνευματικότητα, την ικανότητά μας να διαισθανόμαστε πράγματα, να προσεγγίζουμε ένα πιο μεταφυσικό κομμάτι της ζωής. Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα, προωθώντας τομείς όπως η τέχνη και ο πολιτισμός.

Θα διαπιστώσουμε ότι η συλλογική συνείδηση θα μπορεί να επηρεαστεί και να αφυπνιστεί ακόμα και από μια απλή παράθεση ιδεών ή από την προτροπή ενός μεμονωμένου ατόμου, που θα βρει το θάρρος να μιλήσει και να εκφράσει την αλήθειά του.

Αυτό το ταξίδι του Δία στους Ιχθύς επηρεάζει και σε προσωπικό επίπεδο όλα τα ζώδια.

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης όλων των ζωδίων

Κριός: Όσον αφορά εσάς τους φλογερούς Κριούς, ο Δίας θα ευνοήσει τα όνειρα, τις επιθυμίες και την ψυχική υγεία σας. Θα ευνοήσει, επίσης, και τα μελλοντικά σας σχέδια (σπουδές, ταξίδια, γάμος), που θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον Ιούλιο του 2022.

Ταύρος: Ιδανική θέση παίρνει ο Δίας για εσάς τους Ταύρους, οι οποίοι λίγο πολύ έχετε προβληματιστεί τον τελευταίο καιρό (πρώτο δεκαήμερο). Μετά τα μέσα Μαΐου θα αρχίσει να ανατέλλει μια αχτίδα φωτός. Μπορεί να ανακαλύψετε μια διέξοδο στα υφιστάμενα διλήμματά σας, τα οποία θα αρχίσουν να διευθετούνται από τα τέλη του 2021.

Δίδυμοι: Εσάς τους αισιόδοξους Διδύμους πρέπει λιγάκι να προσπαθήσουμε να σας συγκρατήσουμε (πρώτο δεκαήμερο). Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς θα ανοίξει νέους δρόμους στα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σας. Πρέπει όμως να προσέξετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας, που ίσως τείνουν προς την υπερβολή. Μελετήστε προσεκτικά τις συνθήκες.

Καρκίνος: Επιτέλους, φως! Η νέα θέση του Δία υπόσχεται πολλά για εσάς. Ταξίδια, σπουδές, υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό, γνωριμίες θα αρχίσουν να σας ανοίγουν νέους δρόμους. Επωφεληθείτε!

Λέων: Εκτός μιας κάποιας φυσικής ευφορίας, η νέα θέση του Δία θα ανοίξει νέους, σημαντικούς δρόμους για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους (Εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Μπορείτε να κάνετε σχέδια.

Παρθένος: Ο Δίας υπόσχεται να διαφοροποιήσει σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε πολλές από αυτές. Παράλληλα όμως προσέξτε μην κάνετε λάθη (τρίτο δεκαήμερο). Αποφύγετε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός: Ο ευεργέτης Δίας έχει αποφασίσει να σας ανοίξει νέους δρόμους στον χώρο της εργασίας ή της υγείας. Εξαιρετική περίοδος για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας ή να αρχίσετε να οργανώνετε κάτι νέο.

Σκορπιός: Επιτέλους, μια αχτίδα φωτός διαφαίνεται στον ορίζοντα! Προς το παρόν, ο Δίας θα αναλάβει να βελτιώσει τις συναισθηματικές σχέσεις σας, ό,τι αφορά τα παιδιά ή τα δημιουργικά σχέδιά σας. Επίσης, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο του έρωτα!

Τοξότης: Ο κυβερνήτης σας Δίας έχει αποφασίσει να ανοίξει λίγο το σπίτι σας. Ίσως πολλαπλασιαστούν τα μέλη της οικογένειάς σας ή μπορεί να αποφασίσετε να επεκτείνετε την κατοικία σας ή να ρυθμίσετε, γενικά, θέματα ακίνητης περιουσίας. Όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να γίνουν με πολλή σκέψη – ο Δίας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές.

Αιγόκερως: Η νέα θέση του Δία θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε εσάς, αφού θα περάσει σε σημείο που έχει σχέση με την καθημερινή ζωή σας. Συναντήσεις, γνωριμίες, καλύτερες συνθήκες θα σας ξαφνιάσουν. Σημαντική στήριξη, ίσως και έρωτας, θα προκύψει από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος: Ο ευεργέτης Δίας θα φροντίσει να βελτιώσει καταστάσεις που δημιούργησε η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας. Θα φροντίσει να διορθωθούν τα οικονομικά σας, ενώ φίλοι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας στηρίξουν.

Ιχθύες: Μπορείτε με αισιοδοξία να ατενίζετε το μέλλον. Ο Δίας (κυβερνήτης των επαγγελματικών ή των κοινωνικών υποθέσεων) κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας, ευνοϊκά διακείμενος. Κάτι θα αλλάξει, λοιπόν, στη ζωή σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Προετοιμαστείτε για επέκταση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This