Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβηκε σε σκάφος μετά το τραγικό ατύχημά της: «Ξαφνικά μου αναδύθηκε ένας φόβος»

Η υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της!

Must Read

Ένας χρόνος έχει περάσει περίπου από τότε που η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα, όταν απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύθνο.

Συγκεκριμένα η πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έπεσε από σκάφος και η προπέλα της έκοψε το μικρό της δάχτυλο.

Ωστόσο, η Έρρικα Πρεζεράκου, μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε, πήρε την μεγάλη απόφαση να ξαναμπεί σε φουσκωτό και να κάνει μία μικρή εξόρμηση μέχρι την Τζια.

Η ίδια όπως παραδέχεται μέσα από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μετά το ατύχημα δεν είχε βιώσει το μετατραυματικό στρες με αποτέλεσμα να της αναδυθεί ο φόβος την ώρα που βρισκόταν ήδη στο σκάφος.

«Ηλιόλουστα μου πλάσματα .

Χθες για πρώτη φορά αποφάσισα να ξαναμπώ σε σκάφος μετά το ατύχημα πέρυσι το καλοκαίρι . Πήγαμε μια βόλτα στην Τζία με τον φίλο @konstantinosnir . Μια επιλογή που με έκανε να νοιώθω ασφάλεια .. γιατί γνωριζόμαστε από παιδιά ..και ξέρω ποσό έμπειρος οδηγός είναι .

Κάθισα λοιπόν στο πίσω μέρος του φουσκωτού , ακριβώς μπροστά από τις μηχανές με τις προπέλες . Το σκάφος ξεκίνησε. Είχε κρύο και αρκετό αέρα .. έτσι τύλιξα την snow σαν μωρό με μια πετσέτα και την είχα αγκαλιά γιατί την ένιωσα να κρυώνει . Το σκάφος ξεκίνησε η πορεία σταθερή μα σαν να είχε λίγο κύμα και αρκετό αέρα . (Παλιά αυτό θα μου φαινόταν «υπέροχες συνθήκες»)

Ξαφνικά μου αναδύθηκε ένας φόβος ότι λόγω αέρα θα μου φύγει η snow πίσω και θα πέσει στην θάλασσα και θα την πετσοκόψουν οι προπέλες . Σοκαρίστηκα με την σκέψη μου μιας και συνήθως κάνω πιο αισιόδοξες σκέψεις. Την έσφιξα λοιπόν την snow καλά στην αγκαλιά μου … την κοίταξα στα μάτια και της λέω με συγκίνηση μα και με μια εσωτερική δύναμη “είσαι ασφαλής καρδούλα μου .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει”.

Και τότε … συνειδητοποίησα … ότι δεν μιλούσα στην snow .. αλλά .. στην μικρή Έρρικα μέσα μου ..που φοβόταν και που ήθελε να νοιώσει προστασία και ασφάλεια .. και καθώς είπα αυτά τα λόγια έτσι αβίαστα, ηρέμησαν κάπως και τα μέσα μου.

Φίλοι μου μετά το ατύχημα δεν είχα μετατραυματικό στρες μα να που την κατάλληλη στιγμή αναδύθηκε ο φόβος .. Δεν γνωρίζω να σας πω αν η σχέση μου με την θάλασσα θα καταφέρει να είναι ποτέ η ίδια όπως παλιά .. όμως την υπόσχεση μου στη μικρή Έρρικα (snow) θα την τηρήσω με ευλάβεια μέχρι να νοιώσει ξανά ασφάλεια ..

“είσαι ασφαλής μικρή μου Έρρικα .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει” και αυτό είναι υπόσχεση

Σας είπα σήμερα ποσό σας αγάπω!?», έγραψε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This