Θρήνος για την Άννα Πρέλεβιτς! Έφυγε από την ζωή ο παππούς της και διάσημος τραγουδιστής της ροκ σκηνής (video)

Must Read

Δύσκολες ώρες περνούν η Άννα Πρέλεβιτς και η οικογένειά της, καθώς το Σάββατο έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο παππούς της και διάσημος τραγουδιστής, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς. 

Με ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς έκανε γνωστή την είδηση και μοιράστηκε με το κοινό της μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο, που δείχνουν τον Σέρβο τραγουδιστή σε διάφορες στιγμές της ζωής του, ευχαριστώντας τον για όσα τής πρόσφερε και αποκαλώντας τον «ζωντανό θρύλο της μουσικής».

https://youtu.be/8AlxA56ah6U?t=2

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, έγραψε: «Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρες.
Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ! Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ/αγαπάω!».

Ο πασίγνωστος Σέρβος τραγουδιστής και πεθερός του παλαίμαχου μπασκεμπολίστα, Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν γνωστός ως «ο πρωτοπόρος της γιουγκοσλαβικής ροκ σκηνής».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This