Η αποστομωτική απάντηση του Νίκου Μουτσινά σε follower του: «Εύχομαι να σταματήσει η γιορτή κατά της ομοφοβίας…» (video)

Η απάντηση του παρουσιαστή στο ομοφοβικό μήνυμα που έλαβε.

Must Read

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι υποστηρικτής της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψή του για τα θέματα της διαφορετικότητας.

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, η οποία έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας της Τρασφοβίας και της Ιντερφοβίας, ο γνωστός παρουσιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story μέσα από το οποίο έλεγε με τον δικό του τρόπο ότι πρέπει να καταργηθούν αυτού του είδους οι φοβίες.

«Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε περισσότερα από 450 είδη έμβιων όντων. Η ομοφοβία μόνο σε ένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ένας ακόλουθός του απάντησε στην δημοσίευση του, με το εξής μήνυμα: «Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ».

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με ένα βίντεο μέσα από το οποίο ξεκαθαρίζει την θέση του, δίνοντας την δική του αποστομωτική απάντηση σε όσους έχουν τέτοιου είδους απόψεις.

«Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι, το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο άλλος, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ότι θέλει.

Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι έτσι και ο καθένας να νιώσει όπως θέλει για όποιον θέλει», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This