Αλίκη Κατσαβού: «Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έκανε ο Φοίβος μετά τον θάνατο του πατέρα του ήταν όταν…» (video)

«Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου.»

Must Read

Ήταν Φεβρουάριος του 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, σκορπώντας θλίψη τόσο στην οικογένειά του και στους οικείους του, όσο και σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μετά από ένα χρόνο περίπου, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου αλλά και το πως είναι η ζωή της μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός.

«Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος», δήλωσε.

Στην συνέχεια αποκάλυψε την πιο δύσκολη ερώτηση που δέχθηκε από τον γιο τους Φοίβο μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

«Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, δήλωσε: «Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας» 

«Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω τη σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι», είπε αναφορικά με την κόντρα που έχει προκύψει σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Κώστα Βουτσά.

Τέλος αναφέρθηκε στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This