Δευτέρα 14/6/2021

Άννα Φόνσου για τις καταγγελίες στο θέατρο: «Ορισμένες κοπέλες το κάνουν για να προβάλλονται» (video)

Η καταξιωμένη ηθοποιός που ίδρυσε το «Σπίτι του Ηθοποιού» σε μια δήλωση που θα συζητηθεί

Η Άννα Φόνσου που έχει προσφέρει μεγαλοπρεπές έργο μέσα από το κοινωφελές ίδρυμα που ίδρυσε «Το σπίτι του Ηθοποιού», έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε πολλούς ηθοποιούς που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, προσφέροντας τους στέγη και φαγητό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» η αγαπημένη ηθοποιός των 60’s αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση που συνεχίζει να προσφέρει μέχρι σήμερα φροντίζοντας καθημερινά να αναβαθμίσει το ίδρυμά της. Αναφορικά με την καριέρα της η Άννα Φόνσου παραδέχτηκε ότι αντέγραψε διάσημες πρωταγωνίστριες όπως την Μπριζίτ Μπαρντό και την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν επιστήθια φίλη της και με την οποία επέλεξε να μην συνεργαστεί ποτέ για να μην δημιουργηθούν κόντρες στην σχέση τους.

Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με τις καταγγελίες στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας και παίρνουν πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, η σπουδαία πρωταγωνίστρια σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, σχολίασε ότι ορισμένες ηθοποιοί το έκαναν με σκοπό να προβληθούν: «Δεν είχαν έρθει σε μένα κοπέλες που τώρα βγαίνουν να μιλήσουν για κακοποιητικές συμπεριφορές. Απλώς πιστεύω ότι ορισμένες το κάνουν για να προβάλλονται. Γιατί, όταν το έκανε μια κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα της, την πήρα και της είπα ”επειδή είπες πως δεν έχεις για το παιδί σου, κλπ, μπορείτε να έρθετε να μείνετε στο Σπίτι του Ηθοποιού και, αν έχει δικό σου σπίτι, να έρχεσαι και να παίρνεις φαγητό μεσημέρι και βράδυ” όμως δεν μου τηλεφώνησε ποτέ ξανά» σχολίασε η ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ