Θεοφανία Παπαθωμά για Πασχάλη Τσαρούχα: «Συζήτησα μαζί του! Ήταν χάλια για πολύ καιρό» (video)

«Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο.»

Must Read

Ένας από τους χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι εκείνος της Βιολέτας τον οποίο υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά.

Για τον ρόλο της στην εν λόγω πετυχημένη σειρά μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project και την επόμενη σεζόν, ενώ αναμένεται το τηλεοπτικό κοινό να την δει διαφορετική από ότι την είχε συνηθίσει.

Στη συνέχεια η κουβέντα στράφηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κλονίσει το χώρο του θεάτρου με τη Θεοφανία Παπαθωμά να λέει χαρακτηριστικά: «Θλίβομαι. Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις από τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα να αναγκάζεσαι να τις υφίστασαι και να μην μπορείς να αντιδράσεις. Το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι προστατευμένο. Όσο καθαρίζει ο χώρος από τέτοιους ανθρώπους οδεύουμε προς το φως. Οι επίδοξοι θύτες θα φοβηθούν να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις».

Η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξε παντρεμένη με τον πρόεδρο του πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις. Όπως αποκάλυψε και η ίδια η ηθοποιός μάλιστα, οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει για το φλέγον θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη, αλλά κυρίως τον χώρο του θεάματος.

«Το συζητήσαμε το θέμα στην αρχή και είναι πολύ λυπηρό και γι’ αυτόν, φαντάσου σε πόσο δύσκολη θέση είναι με όλα αυτά που διάβαζε εκεί. Ήταν χάλια για πολύ καιρό. Να τα διαβάζεις όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια, δεν αισθάνεσαι πολύ ωραία», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This