Ματίνα Νικολάου: «Με τον σύντροφό μου έχουμε 10 χρόνια διαφορά! Δεν στεκόμαστε καθόλου εκεί» (video)

«Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ μικρότερο άντρα».

Must Read

Η Ματίνα Νικολάου η γνωστή σε όλους «Βάνια», η οποία εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» χαρίζονται στο τηλεοπτικό κοινό στιγμές απείρου κάλλους, διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο κάπως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Πορφυράκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που περνάει ο καλλιτεχνικός κλάδος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον σύντροφό της, ο οποίος είναι τραγουδιστής.

«Ο σύντροφός μου έχει να δουλέψει από τον περασμένο Μάρτιο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Ματίνα Νικολάου μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στην πολύ όμορφη σχέση της αλλά και στο πώς την έχει επηρεάσει η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Είναι μια σχέση στην οποία είμαστε ήρεμοι και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, την απολαμβάνουμε πραγματικά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό συστατικό για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος.

Δεν έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, είναι μεγάλη. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ μικρότερο άντρα. Αλλά δεν έχει καμία σημασία η ηλικία ούτε για μένα, ούτε για τον Βασίλη. Δεν στεκόμαστε καθόλου εκεί», δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://www.youtube.com/watch?v=1PMjdKdrj-Q

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This