Βίκυ Βολιώτη: «Δημιουργήθηκε τόσος πανικός που κάποιοι φοβήθηκαν από τον τόσο ντόρο να βγουν να μιλήσουν» (video)

«Πενθώ γι' αυτό που έγινε».

Must Read

Τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της επικαιρότητας έχουν βρεθεί οι καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών αλλά και σεξουαλικής παρενόχλησης για επώνυμους ανθρώπους, οι οποίοι ήταν και ιδιαίτερα αγαπητοί στο ευρύ κοινό.

Το καίριο αυτό θέμα έχει απασχολήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και κυρίως τον χώρο του θεάτρου, καθώς οι άνθρωποι που έχουν κατηγορηθεί είναι ηθοποιοί μεγάλου βεληνεκούς, με αποτέλεσμα ο χώρος αυτός να έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Για το φλέγον θέμα που έχει κατακλύσει το χώρο του θεάματος μίλησε η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δηλώνοντας μεταξύ άλλων, ότι λόγω αυτών των γεγονότων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, βιώνει ένα πένθος. Παράλληλα όμως εκτιμά πώς εξαιτίας του ντόρου που έχει δημιουργηθεί, κάποια θύματα ενδεχομένως να φοβήθηκαν να μιλήσουν δημόσια για τη δική της τραυματική εμπειρία.

«Αυτή η ιστορία είναι πολύ σοβαρή, ευαίσθητη. Εγώ τη βίωσα πολύ ιδιαίτερα. Θεωρώ άξιο θαυμασμού το ότι βγήκαν άνθρωποι και μίλησαν για όσα τους συνέβησαν. Αρχής γενομένης της Σοφίας Μπεκατώρου. Θαυμάζω το θάρρος. Χρειάζεται γενναιότητα. Πολλές γυναίκες που μίλησαν είναι φίλες μου και είμαι περήφανη για αυτές, που βρήκαν το θάρρος να αρθρώσουν τον λόγο που της πονούσε.

Ως κοινωνία πρέπει να σταθούμε δίπλα τους. Να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους με σεβασμό και να τους ακούσουμε προσεκτικά. Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των θυμάτων. Πολλοί γύρω μιλήσαμε πολύ. Κάναμε φασαρία οι γύρω – γύρω. Τα θύματα έχασαν τη δύναμή τους και εμείς κάναμε μπούγιο γύρω – γύρω. Ομολογώ ότι περνάω πένθος γι’ αυτό που έγινε στον χώρο μου.

Ξέρω ότι δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο μου και ότι υπάρχουν και θαυμάσιοι άνθρωποι. Όμως εγώ πενθώ γι’ αυτό που έγινε. Γι’ αυτά καθαυτά τα γεγονότα και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον χώρο. Ήταν άσχημο αυτό που συνέβη από ένα σημείο και μετά…

Αισθανόμουν ότι οι άνθρωποι που δεν έχουμε ζήσει κάποια τέτοια στιγμή κάναμε περισσότερο σαματά από ό,τι μας αναλογούσε. Βγήκαμε στο προσκήνιο περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Πήραμε χώρο από τους ανθρώπους που έπρεπε να μιλήσουν. Φοβάμαι ότι μπορεί να δημιουργήθηκε τόσος πανικός που κάποιοι φοβήθηκαν από τον τόσο ντόρο να βγουν να μιλήσουν.

Κάποια στιγμή τρόμαξα από αυτό που έγινε. Βγήκε πολλή βία, πολύ σκοτάδι. Ελπίζω, θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτή την αρχή που έγινε, να σπάσει το απόστημα, που υπήρχε. Σε όλους τους εργασιακούς χώρους υπάρχει βία και κακοποίηση και είναι κρίμα να φοβάσαι να πας τη δουλειά σου. Πρέπει να μπορούμε να πάμε στην δουλειά μας ελεύθεροι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This