Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη – Το χρηματικό πόσο που πρέπει να πληρώσει στην οικογένεια του Παντελίδη

«Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία»

Must Read

Η Μίνα Αρναούτη, στενή φίλη του τραγουδιστή που αγαπήθηκε όσο κανείς, Παντελή Παντελίδη, η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο την ημέρα όπου έγινε το μοιραίο τροχαίο που του κόστισε τη ζωή και που ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το πανελλήνιο, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε αρκετές δικαστικές διαμάχες με την οικογένεια του αλήστου μνήμης ερμηνευτή.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε αγωγή εναντίον της πριν τρία χρόνια για συκοφαντική δυσφήμιση και σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία η Μίνα Αρναούτη καταδικάστηκε και καλείται να αποζημιώσει την οικογένεια του Παντελίδη. 

Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, καλείται να πληρώσει το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ για τους γονείς και τα αδέρφια του αείμνηστου τραγουδιστή. Όπως σχολίασε και η ίδια, αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο

«Αθήνα 20/5/2021

Συμμορφούμενη προς την υπ’ αριθμ. 28/2019 απόφαση τριμελούς εφετείου Βορείου Αιγαίου και την 55/2018 απόφαση πολυμελούς πρωτοδικείου Μυτιλήνης, τακτική διαδικασία, οι οποίες εκδόθηκαν επί αγωγής προσβολής προσωπικότητος των:

1. Σταύρου Παντελίδη του Παντελή και της Ελένης, για τον εαυτό του ατομικά και ως ασκούντος από κοινού με την Αθηνά Παντελίδη, την γονική μέριμνα του ανηλίκου τέκνου τους, Κωνσταντίνου Παντελίδη του Σταύρου και της Αθηνάς,

2. Αθηνάς συζύγου Σταύρου Παντελίδη το γένος Τριαντάφυλλου και Βασιλικής Σεφεριάδη, για τον εαυτό της ατομικά και ως ασκούσας από κοινού με τον Σταύρο Παντελίδη την γονική μέριμνα του ανηλίκου τέκνου τους, Κωνσταντίνου Παντελίδη του Σταύρου και της Αθηνάς,

3. Τριαντάφυλλου Παντελίδη του Σταύρου και της Αθηνάς, απάντων κατοίκων Νέας Ιωνίας Αττικής.

Εναντίον μου, με την οποία πέραν της άρσης της προσβολής που ζητούσαν από εμένα, ζητούσαν να τους καταβάλω το ποσό των  21.000 ευρώ σε έκαστο εξ αυτών, δημοσιεύω το διατακτικό της εκδοθείσης απόφασης 55/2018 πολυμελούς πρωτοδικείου Μυτιλήνης τακτική διαδικασία που έχει ως εξής:»

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This