Κωστής Σαββιδάκης: «Γραφείο τελετών μου πρότεινε να κάνω guest εμφανίσεις σε κηδείες» (video)

Must Read

Τον Κωστή Σαββιδάκη τον απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» να υποδύεται τον παππά- Γρηγόρη.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» αποκάλυψε την πιο περίεργη επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ένας πολύ καλός του φίλος που έχει γραφείο τελετών του πρότεινε μεταξύ σοβαρού και αστείου, να κάνει guest εμφανίσεις στις κηδείες και να φωτογραφίζεται με τους συγγενείς.

«Ένας αγαπημένος φίλος δουλεύει σε ένα γραφείο τελετών και με πολύ χιούμορ, αλλά νομίζω 50% το εννοούσε, μου ζήτησε να με βάλει στον τιμοκατάλογο, ως guest star παπά. Να πηγαίνω στις κηδείες και να βγάζω φωτογραφίες με τους συγγενείς. Βέβαια, με πολύ χιούμορ το έκανε όλο αυτό. Ήταν πολλά τα χρήματα. Ήταν επαγγελματική πρόταση αλλά με χιούμορ. Δεν θα το έκανα εγώ, αλλά ούτε εκείνος νομίζω ότι θα το έκανε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» δήλωσε:  «Αν δεν με σκοτώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, λογικά θα είμαι. Κάποια στιγμή η κυρία Καρακάση δήλωσε ότι οι φόνοι που έχει μετρήσει μέχρι το τέλος είναι 4, εγώ έχω μετρήσει 8 μέχρι στιγμής»

https://www.youtube.com/watch?v=mGxz_wK-U7c

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This