Κώστας Αναγνωστόπουλος: Έδωσε την δική του μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κόρινθο (video)

Βρέθηκε εκεί με την εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας Παπάγου - Χολαργού ΔΑΠΑΧΟ.

Must Read

Μάχη με τη ζωή τους έδωσαν τα δύο τελευταία 24ωρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς η φωτιά που ξεκίνησε από την Κορινθία έφτασε ακόμη και στην Αττική.

Οι φλόγες δυστυχώς κατέστρεψαν πάνω από 40.000 στρέμματα στα Γεράνεια Όρη, ενώ παράλληλα έχουν καεί ολοσχερώς αγροικίες και εξοχικές κατοικίες που ήταν απομακρυσμένες από τους οικισμούς.

Το παρόν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έδωσε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους «Μισθοφόρος», ο οποίος μαζί με την εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας ΠαπάγουΧολαργού ΔΑΠΑΧΟ, έβαλαν τα δυνατά τους για να συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Μισθοφόρο, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από τον πύρινο εφιάλτη.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

https://vimeo.com/553243012

https://vimeo.com/553243067

https://vimeo.com/553243105

https://vimeo.com/553243174

https://vimeo.com/553243258

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This