Eurovision 2021: H ανακοίνωση της EBU μετά τον σάλο περί χρήσης ναρκωτικών από τον Ιταλό τραγουδιστή (video)

Ο τραγουδιστής θα κάνει τοξικολογικές εξετάσεις!

Must Read

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε 65ος διαγωνισμός της Eurovision και ενώ όλες οι χώρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό, το τηλεοπτικό κοινό έδωσε την πρωτιά στην Ιταλία και στο συγκρότημα Maneskin, με πάνω από 300 ψήφους.

Ωστόσο σάλος έχει δημιουργηθεί με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Damiano David, καθώς κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας φαίνεται να κάνει μία περίεργη κίνηση που δίνει την εντύπωση ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.

 

Η κίνηση αυτή προκάλεσε εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό και το βίντεο έχει γίνει αμέσως viral. Για αυτό το λόγο μετά τη νίκη τους, οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να τον ρωτήσουν στη συνέντευξη τύπου αν όντως έκανε χρήση ναρκωτικών, με τον εκκεντρικό τραγουδιστή να το αρνείται κατηγορηματικά.

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=-ZMNaqxDkPY

Λίγο αργότερα μάλιστα το συγκρότημα, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, έκαναν ένα ποστ στον λογαριασμό τους στο instagram, όπου εξηγούσαν τι πραγματικά συνέβη την ώρα που έσκυψε στο τραπέζι.

«Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι με αυτά που λένε μερικοί για τον Damiano, πως έκανε ναρκωτικά. Είμαστε αντίθετοι στα ναρκωτικά και δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε τόσο χαρούμενοι που κερδίσαμε τη Eurovision. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας υποστήριξαν Το Rock ‘n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε», τόνισαν.

Έπειτα από τον προβληματισμό που δημιούργησαν, η EBU εξέδωσε σχετική ανακοίνωση λέγοντας xαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This