Η αναφορά της Ελένης Γερασιμίδου στην αδερφή της Νατάσσα που συγκινεί: «Ήθελε να με κάνει πάντα να γελάω» (video)

«Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν»

Must Read

H Ελένη Γερασιμίδου είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός με πολυετή καριέρα στον χώρο του θεάματος. Η γνωστή ηθοποιός που έχει στο βιογραφικό της δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια και συγκεκριμένα για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού θα συμμετάσχει στην καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει για ορισμένους από τους συναδέλφους της, οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κλονίσει τον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

«Ακούστηκαν όσο έπρεπε να ακουστούν. Συμπάσχω και δεν μπορώ εγώ να κρίνω τις πληγές των ηθοποιών. Αλλά έγινε και πολύ μεγάλη εκμετάλλευση. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα και έγινε πολύ γνωστό το ΣΕΗ με αφορμή αυτή την υπόθεση, ενώ υπάρχει πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν και τον προσήκοντα σεβασμό και στα χρόνια και στην καριέρα και στην προσφορά. Που λένε ‘κάνατε το επάγγελμα βόθρο’. Δεν είναι όλοι έτσι. Μιλάμε για εξαιρέσεις. Δεν μπορείς να απαξιώσεις κάποιους ανθρώπους συλλήβδην. Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Δεν μπορείς να τα βάζεις με όλους τους ανθρώπους μιας ηλικίας», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας έναν απολογισμό σχετικά με την καριέρα της δήλωσε: «Δεν έχω ονειρευτεί ρόλους. Διαλέγω αυτά που μου προτείνουν και έχω αρνηθεί και δουλειές. Όταν σε παίρνουν να παίξεις σε μια εμπορική ταινία και σου ζητάνε να ανοίξεις απλώς την πόρτα τότε απαντάς και απαξιωτικά. Έχω διαπρέψει και σε πολύ μικρούς ρόλους γιατί ήταν πολύ σημαντικές οι σκηνές», ενώ παραδέχτηκε:

«Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου. ήμασταν δύο φτωχοί άνθρωποι και φτάσαμε με το σύζυγό μου να αγοράσουμε ένα οικόπεδο και να φτιάξουνε ένα σπίτι. Αμειβόμασταν πολύ καλά. Φτιάξαμε ένα θέατρο που δεν είναι δικό μας, είναι με ενοίκιο αλλά βγάλαμε χρήματα»

Αναφορικά με τον σύζυγό της τον εξίσου ηθοποιό, Αντώνη Ξένο, με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο σήριαλ «Εμείς κι Εμείς», εξομολογήθηκε: «Είμαι 41 χρόνια είμαι με τον σύζυγό μου. Δεν θα υπήρχαμε αν δεν υπήρχε πολύ χιούμορ. Δεν υπάρχουν συνταγές ούτε μυστικά. Ακόμα και την συνταγή αν την κάνεις χωρίς κέφι, μάπα θα βγει. Με εκνευρίζουν οι σιωπές του και όταν φλυαρεί ενώ δεν είναι η ώρα».

Όσον αφορά την αδερφής της Νατάσσα Γερασιμίδου, η οποία απεβίωσε το 2002 σε ηλικία 50 ετών, μετά από μακρά και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, η αγαπημένη ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα της μείνουν αξέχαστες οι στιγμές που ζήσανε μαζί.

 

«Από την πρώτη μου οικογένεια έχουν φύγει όλοι. Και η Νατάσσα και ο αδερφός μου. Για μένα είναι όλοι εδώ. Πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε τις απώλειες και το πένθος. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξεπερνιούνται αλλά πρέπει να συνεχίσεις να ζεις γιατί αυτό θα ήθελαν και εκείνοι. Από τη Νατάσα θυμάμαι τα πάντα. Το γέλιο της, το ταλέντο της. Πώς μπορούσε να πάρει αυτό το ποτήρι με το νερό και να σου κάνει ολόκληρο παράσταση. Ήθελε να με κάνει πάντα να γελάω», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This