Καίτη Φίνου: «Συνάδελφος μου έχει πει “πού κατάντησες να μένεις στο Σπίτι του ηθοποιού;”» (video)

Το αρνητικό σχόλιο που έλαβε και η αποστομωτική της απάντηση.

Must Read

H Καίτη Φίνου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά αναρτά στιγμές από την καθημερινότητα της, φωτογραφίες από το ένδοξο παρελθόν αλλά και σκέψεις τις οποίες θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

Η γνωστή ηθοποιός ωστόσο, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία κυρίως την δεκαετία του 1980, προχώρησε σε μία διαφορετική δημοσίευση από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα instastory και να δημοσιεύσει ένα από τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

«Δεν έχεις να φας το νύχι σε μάρανε! Και όχι στη Μάλτα δεν έχει αδύνατες τραγουδίστριες. Είναι όλες χοντρές σαν κι εσένα», της έγραψε χαρακτηριστικά ένας διαδικτυακός της φίλος, με την ηθοποιό να τους απαντά: «Πόσο “μικρός” είστε», ενώ σημείωσε είναι ένα «από τα πολύ ευγενικά που γράφουν κάποιοι κομπλεξικοί…»

Με αφορμή αυτό το πικρόχολο μήνυμα που έλαβε, η Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» για την ζωή της στο «Σπίτι του ηθοποιού» αλλά και για τα αρνητικά σχόλια γενικότερα, που δέχεται μέσα από τα social media.

«Ό,τι δεν έχω να φάω κάνουν πολύ λάθος. Δεν μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς έξω από το Σπίτι του ηθοποιού. Αν είχα ενοίκιο και έξοδα σπιτιού δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Εδώ καλοτρώμε, έχουμε ρούχα και έναν σύντροφο να συζητάω. Δεν θέλω θα φύγω από το Σπίτι του ηθοποιού, μεγάλωσα. Από δω θα φύγω απευθείας για το γηροκομείο για όποιον ενδιαφέρεται περισσότερο να μάθει.

Ηθοποιός, συνάδελφος μου έχει πει “πού κατάντησες να μένεις στο Σπίτι του ηθοποιού;”. Μπροστά σε πολύ κόσμο. Ας τον πω συνάδελφο. Ξέρουμε ότι γλείφει όλον τον κόσμο να πάρει δουλειά. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω», τόνισε στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, όπως τον αποκαλεί και η ίδια, και το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, δήλωσε: «Είμαι αρκετά μεγάλη για να μείνω με τον σύντροφό μου. Σε 8 χρόνια θα πάω σε ένα καλό γηροκομείο να με προσέχουν. Θα καθίσει ένας νεότερος σύντροφος να με γηροκομήσει; Όχι βέβαια!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This