Τρίτη 27/7/2021

Κωστής Μαραβέγιας: «Νόσησα με κορωνοϊό! Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε από κορωνοϊό, μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο τραγουδιστής μπορεί όπως όλος ο κόσμος να βίωσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω του lockdown, ωστόσο, όπως είπε, είχε πάντα στο πλευρό του στην αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας, αναφερόμενος στην περίοδο της καραντίνας.

«Προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην στιγμή που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και στην ώθηση που του έδωσε η περιπέτεια αυτή, να γράψει καινούρια τραγούδια. «Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες. Μετά όμως ήταν σαν να “ξαναγεννήθηκα”. Ενώ προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα. Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη νια σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε» κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ