Demy: «Τον τελευταίο χρόνο πέρασα απ’ όλες τις φάσεις και τα συναισθήματα»

«Στις αρχές της πρώτης καραντίνας, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έπεσα ψυχολογικά, έκλαψα»

Must Read

Στον τρόπο με τον οποίο βίωσε την πανδημία του κορωνοϊού έκανε αναφορά η Demy, αλλά και στην έως τώρα πορεία της στο τραγούδι. 

«Τον τελευταίο χρόνο πέρασα απ’ όλες τις φάσεις και τα συναισθήματα. Απόλαυσα την ξαφνική ηρεμία στις αρχές της πρώτης καραντίνας, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έπεσα ψυχολογικά, έκλαψα, βρήκα κουράγιο, βρήκα νέες ασχολίες και χαρές, ξαναπελπίστηκα και πάει λέγοντας, όπως φαντάζομαι όλοι» είπε η εμβολιασμένη πλέον τραγουδίστρια.

Μάλιστα, έστειλε το δικό της μήνυμα, τονίζοντας πως σε όλα τα δύσκολα πάντα θα υπάρχει μία θετική πλευρά. «Επαγγελματικά, για μένα αυτός ο χρόνος ήταν μια ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα μετά από μερικά πολύ έντονα χρόνια όπου έτρεχα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ήταν ευκαιρία για ανασκόπηση και σχεδιασμό για το μέλλον» εξήγησε και συνέχισε: «Σίγουρα υπήρξαν φάσεις που έπεσα ψυχολογικά, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είχα μάθει σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς, είχα συνδέσει την ευτυχία με την παραγωγικότητα και την επιτυχία και αυτό είναι κάτι που δύσκολα το αποπρογραμματίζεις από το σύστημα σου».

Τέλος, η Demy επεσήμανε πως η ελπίδα της είναι «να βγούμε σύντομα απ’ όλο αυτό κρατώντας κάποια θετικά που μας έμαθε, να ακούμε το σώμα και την ψυχή μας και να κατεβάζουμε ρυθμούς όταν χρειάζεται χωρίς ενοχές, να εκτιμάμε την κάθε στιγμή και την επαφή με τους ανθρώπους μας, να έχουμε παραπάνω ενσυναίσθηση, αφού όλοι τελικά οι άνθρωποι στο βάθος έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τελικά αντιμετωπίζουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This