Οργισμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θα γονατίσουν! Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί»

Έγινε έξαλλος και με το δίκιο του!

Must Read

Έξω φρενών είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθώς απ’ ότι φαίνεται έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γιος της αλήστου μνήμης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη και του αείμνηστου Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πως εδώ και καιρό κάποιοι χάκερς του κλέβουν προσωπικά δεδομένα από τις ηλεκτρονικές του συσκευές, γεγονός το οποίο είχε φανερώσει και στο παρελθόν.

Ο γιος των λατρεμένων ηθοποιών όντας θυμωμένος, μέσα από την οργισμένη ανάρτηση του, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως γνωρίζει ποιοι είναι εκείνοι που του παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα και μάλιστα είναι έτοιμος να προβεί στην δικαιοσύνη.

«Λοιπόν , κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές . Κάποιοι άλλοι , εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές , κινητά , laptop , iPad , και είναι και τόσο βλάκες , αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία , και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου !!

Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα , και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό . Θα γονατίσουν . Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι πολύ μα…κας να σκεφτεί ότι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε , ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν ! Θράσος ! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο , αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει . ΑΝΤΕ Για . Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω . Σύντομα η συνέχεια . Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε ! !! Ρε θα πω , ΟΝΟΜΑΤA σταμάτα ρε νούμερο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This