Άννα Φλωρινιώτη: «Πέρασα μια κρίση για έναν μήνα και δεν ήθελα καθόλου στρας πάνω μου» (video)

«Ο πατέρας μου στην εφηβεία με είχε πολύ περιορισμένη».

Must Read

Είναι γεγονός πως η πανδημία του κορωνοϊού έχει γονατίσει τον καλλιτεχνικό χώρο για αυτό το λόγο πολλοί ηθοποιοί και τραγουδιστές προσπαθούν να βρουν Έναν τρόπο να επιβιώσουν οικονομικά.

Η Άννα φλωρινιώτη φαίνεται Βρήκε τη λύση σε αυτό το πρόβλημα και ήδη δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις.

Η η κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Γιάννη Φλωρινιώτη είχε ανοίξει γραφείο συνοικεσίων, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει και τώρα είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Για τη απόφασή της να κλείσει το γραφείο συνοικεσίων μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

«Είχα φτάσει να μιλάω 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο. Δεν είχα χρόνο για τίποτα. Κουράστηκα πάρα πολύ, ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Μου άρεσε πάντα, ήμουν “προξενήτρα”, ήταν ένα από τα χόμπι μου. Δεν έκανα εγγραφή πελάτη αν δεν είχα στο μυαλό μου κάποια που να του ταιριάζει. Στα πρώτα ραντεβού πήγαινα μαζί με τα ζευγάρια. Είχα περισσότερο γυναίκες στο γραφείο. Ήμουν χωρισμένη, έκανα παρέα με 10 χωρισμένες, είχαν άλλες 10 φίλες χωρισμένες και έτσι πάει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον πατέρα της και τον ρόλο του ως πατέρας δήλωσε: «Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Είμαι όπως ο μπαμπάς μου με μένα. Στην εφηβεία δεν τον άντεχα, με είχε πολύ περιορισμένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω με μια φίλη μου, σήκωνε το ντούμπλεξ και άκουγε τι λέμε».

Tέλος αναφέρθηκε στον εθισμό που έχει με τα στρας.

«Πέρασα μια κρίση και δεν ήθελα για έναν μήνα τα στρας πάνω μου. Δεν ξέρω τι φάση πέρναγα αλλά την ξεπέρασα γρήγορα. Το DNA χτύπησε την πόρτα μου πάλι. Η κόρη μου δεν θέλει να τα βλέπει, μου λέει “εγώ θέλω να είμαι απλή”. Της λέω “απλή δεν μπορείς να είσαι, είσαι η εγγονή του Φλωρινιώτη”», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This