Ο… παπα-Γρηγόρης του Διαφανίου προσκύνησε τη μοναδική εικόνα της Παναγίας της Μελισσούς

Τον κυνηγούν οι... μέλισσες!

Must Read

Τον Κωστή Σαββιδάκη, τον γνωστό παπά – Γρηγόρη από το Διαφάνι, κυνηγούν οι… μέλισσες ακόμη και στις εκκλησιές της Ρόδου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται απολαυστικά τον παπά στο δημοφιλέστερο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, τις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, επισκέφθηκε πρόσφατα ένα μοναστήρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, στο οποίο υπάρχει η (μοναδική στον κόσμο!) εικόνα της Παναγίας της Μελισσούς.

Στη συγκεκριμένη εικόνα απεικονίζεται η Μεγαλόχαρη να κρατά στα χέρια της ένα μελίσσι. Αν και Ροδίτης, ο γνωστός ηθοποιός δεν γνώριζε την ύπαρξή της. Πρόσφατα, ωστόσο, με την παρότρυνση δύο φίλων του επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αρταμίτη και είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει στη χάρη της, αλλά και να πληροφορηθεί την ιστορία της εικόνας. Εβγαλε, μάλιστα, και φωτογραφίες, τις οποίες διοχέτευσε στα social media.

«Στο προηγούμενο ταξίδι μου στη Ρόδο μού λέει ο φίλος Χρήστος με τον φίλο Γιάννη και τη γυναίκα του Βούλα ‘‘θα σε πάμε σε ένα μοναστήρι να προσκυνήσεις, για να γνωρίσεις και να πάρεις την ευλογία της Παναγίας της Μελισσούς”. Παναγία Μελισσού… Είναι η μοναδική εικόνα που υπάρχει σε ολόκληρο τον κόσμο και βρίσκεται στη Ρόδο, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αρταμίτη!

Εκεί “γνώρισα” την Παναγία τη Μελισσού, τον αδελφό Λεόντιο και τον αδελφό Αναστάσιο, που τυγχάνει να είναι πραγματικά αδέλφια, και μάλιστα δίδυμοι. Μεγάλη και η δική τους ιστορία, και μεγαλύτερο το έργο τους. Ευχαριστώ τον Χρήστο, τον Γιάννη και τη Βούλα που μου γνώρισαν αυτόν τον παράδεισο» αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του ο Κωστής Σαββιδάκης, τον οποίο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και την επόμενη σεζόν στις «Αγριες μέλισσες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This